Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vesti proaste pentru Vulpita si Viorel Stegaru, dupa alegerile locale. Ce le-a facut primarul

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Vulpita si Viorel Stegaru, dupa alegerile locale. Ce le-a facut primarul

Considerat polul saraciei in Europa, Vasluiul e cunoscut de romani ca fiind un judet cu oameni veseli, carora le place licoarea lui Bacchus, cu populatia asistata, copii singuri, elevi care abandoneaza scoala, sate goale, fara prea multi investitori, dar de aproape un an si cu staruri. Pe atat de iubite, pe atat de blamate, insa, . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru toti soferii! Ce se intampla cu taxele auto, de la 1 octombrie 2020

Sunt vesti proaste pentru soferi dupa ce s-a anuntat ca taxele auto nu se mai platesc la DRPICV. Astfel, incepand de astazi, 1 octombrie 2020, taxele pentru eliberarea certificatelor de inmatriculare, a autorizatiilor de circulatie provizorie, precum si a permiselor de conducere nu se mai pot plati, in numerar, direct la ghiseele serviciilor de permise .

Vesti proaste pentru toti gamerii din Romania! Ce se intampla cu jocurile video

Pe masura ce razboiul consolelor revine, incepand de luna viitoare gamerii vor avea de suferit. Ce urmeaza sa faca Microsoft si Sony. Vesti proaste pentru gameri, ce se intampla cu jocurile video Conform CNBC, pe masura ce razboiul consolelor revine, jocurile video sunt pe cale sa se scumpeasca. Luna viitoare, Microsoft si Sony urmeaza sa .

Vesti proaste pentru profesori! Ce se intampla cu cei care refuza predarea online

Fata de saptamana trecuta, s-a dublat numarul de scoli care au intrat in scenariul rosu. Pentru prima data de la cand a inceput pandemia de coronavirus, Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta cu disponibilizarea cadrelor didactice care refuza sa predea online. Ce se intampla cu profesorii care refuza predarea online inca noua scoli din Bucuresti intra in .

Vesti proaste pentru profesori! Cand dispare profesia de dascal

Sute de profesori in varsta speriati de noul coronavirus au decis sa puna punct carierei. Nu s-au mai intors la catedra din 14 septembrie, de teama ca se vor infecta. Prematur, ei au recurs la o decizie pe care ar putea in viitor sa o ia majoritatea dascalilor din Romania, atunci cand educatia online va .

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

Vesti bune pentru Cristi Borcea! Pe cine a invins la tribunal: Ma bucur ca s-a facut dreptate

Vesti bune pentru Cristi Borcea dupa ce a obtinut o victorie importanta in instanta. Afaceristul Cristi Borcea a reusit sa invinga chiar ANAF-ul intr-un proces disputat la inalta Curte de Casatie si Justitie. ANAF a pierdut procesul intentat pentru anularea unui act administrativ fiscal. Cristi Borcea a invins ANAF-ul in instanta. Pentru ce s-a judecat, .

Acuzatii de frauda dupa alegerile locale. PNL cere renumararea voturilor pentru CJ Vaslui si pentru Primaria Focsani

Probleme dupa alegerile locale din 27 septembrie 2020. Partidul National Liberal a cerut renumararea voturilor pentru Consiliul Judetean Vaslui, dar si pentru Primaria Focsani. PNL cere.

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

Cum arata harta politica a Romaniei dupa alegerile locale: PSD conduce 20 de judete, PNL 17 si UDMR 4 Schimbari majore fata de situatia din 2016

PSD a ramas la conducere in jumatate din tara dupa alegerile locale de duminica. 20 de judete au ramas rosii, in timp ce liberalii au 17, iar UDMR - patru. Asta in conditiile in care, in ultimii patru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )