Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victoria virala la alegerile locale: manifestarile desprinse din perioada medievala ale unui primar

Playtech Playtech,
Victoria virala la alegerile locale: manifestarile desprinse din perioada medievala ale unui primar

Daca aveai vreun dubiu legat de manifestarile cel putin ciudate ale unor primari din comunele romanesti, este suficient sa ai in vedere clipul viral de mai jos. Acesta a fost publicat la scurt. continuă pe Playtech

Mihai Chirica, despre victoria in alegerile locale: A contat si faptul ca m-am inscris in PNL. Cei de la PSD au fost resanctionati de catre ieseni pentru ca nu au putut sa se desprinda de metehnele fostului lider (VIDEO)

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile locale din 27 septembrie. Mihai Chirica a afirmat dupa inchiderea sectiilor de vot.

infrangere catastrofala pentru PSD Cluj, coordonat de Vasile Dincu la alegerile locale: Cu 5% din voturi social-democratii nu vor avea niciun mandat de consilier local

PSD a suferit o infrangere catastrofala la alegerile locale din Cluj, judet in care social-democratii au fost coordonat de Vasile Dancu, proaspat propulsat in functie de presedinte al Consiliului National al.

CASTIGATORI SAU PERDANTI Victoria nationala la alegerile locale - tema noii dispute intre PSD si PNL

Rezultatele alegerilor locale au iscat reactii patimase din partea liderilor politici. Liberalii isi revendica victoria in alegerile locale, la fel cum o fac si cei din PSD care le arata membrilor partidului condus de Ludovic Orban scorul inregistrat de PNL la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

ANALIZA Cine a castigat, de fapt, alegerile locale

Toate cele trei mari partide - PSD, PNL si USR PLUS - si-au revendicat victoria la alegerile locale. De fapt, au decupat doar bucata de adevar convenabila. Cum stau lucrurile in realitate? Adevarul pune rezultatele scrutinului in context: de unde au plecat partidele si incotro se indreapta politic, matematic si emotional.

Liberalii anunta un procent istoric la alegerile locale. Sighiartau: PNL are peste 34% si peste 1.300 de primari Nu vom face nicio alianta cu PSD

Liberalii isi revendica victoria in alegerile locale. PNL este primul partid din Romania, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartau.

Botosani: Un barbat este cercetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale

Un barbat in varsta de 79 de ani din Botosani este anchetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale de duminica,conform Agerpres. ro. Un purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )