Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Prezenta nepoftita la sediul PSD, in seara alegerilor. Cine si-a facut aparitia in curtea din Kiseleff

Playtech Playtech,
VIDEO Prezenta nepoftita la sediul PSD, in seara alegerilor. Cine si-a facut aparitia in curtea din Kiseleff

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor. Candidatul PSD a obtinut doar 33,5% din voturile alegatorilor si a tinut un discurs foarte scurt dupa ce a aflat rezultatul alegerilor. La sediul PSD s-au adunat, duminica seara, peste o suta de sustinatori ai social-democratilor. Viorica Dancila, sustinuta de peste 100 de persoane la . continuă pe Playtech

VIDEO Dezamagire mare la sediul PSD Timis:Nu ne ramane decat sa felicitamechipa castigatoare

Reprezentantii PSD Timis au asteptat rezultatul exit-poll-urilor de la ora 21. 00, la sediul partidului, cu privirile atintite la Antena 3.

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

Incident la sediul PSD. S-a sunat la 112

Au fost incident la sediul PSD cu doar o ora si jumatate inainte de inchiderea urnelor. Un cetatean aflat intr-o stare incerta de ebrietate s-ar fi rastit la un operator al unei televiziuni aflat in curtea.

VIDEO Atmosfera la sediile PSD si PNL: Ludovic Orban a pariat pe un scor de 69,5% pentru Iohannis Atmosfera tensionata la sediul PSD Apar temeri ca Viorica Dancila ar putea cadea sub 30%

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis. La sediul PNL, unde Orban a ajuns in jurul orei 19,00, a fost pregatita o scena pe care este amplasat un ecran imens, care a fost mutat din partea dreapta, unde era in seara primul tur, in partea stanga. Pentru ca afara burniteaza, scena a fost acoperita cu celofan. De pe scena din curtea partidului Klaus Iohannis ar urma sa tina un discurs la ora 21. 00, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll. ---------------------22:10 Viorica Dancila e mai departe in sediul PSD, unde se afla si Gabriel Oprea, care a venit in Kiseleff cu Codrin Stefanescu20:18 PSD-istii spera la un scor final de 33% , inclusiv votul din diaspora. Ecaterina Andronescu: Un partid care esueaza trebuie sa se regaseasca Catalin Radulescu: Eu asa cred, ca in diaspora 100% a fost frauda19. 44 Gabriela Firea, la sediul PSD: Nu am venit aici sa cantam prohodul19:40 Din culisele tristetii PSD-iste: Viorica Dancila si staff-ul mizau pe un scor care sa inceapa cu cifra 4 dar semnalele pe care le primesc din teritoriu sunt contrare. Surse social-democrate sustin ca se tem ca scorul PSD sa nu scada sub 30%.

VIDEO Prezenta record la urne in primele alegeri din Hong Kong, dupa aproape o jumatate de an de proteste pro-democratie Procesul a decurs fara incidente- UPDATE

Un numar record de alegatori au votat, duminica, in Hong Kong, in cadrul alegerilor locale, primul test electoral care are loc dupa cele aproape 6 luni de proteste masive pro-democratie, marcate de ciocniri violente cu fortele de ordine. Cu o ora inainte de inchiderea urnelor, datele oficiale indicau o prezenta de 69%. Procesul electoral s-a desfasurat fara incidente majore, potrivit Reuters.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Surpriza la sediul PSD: Ce scandeaza oamenii

Cateva zeci de persoane au venit duminica seara,la sediul central al partidului din Bd. Kiseleff, sa o sustina pe Viorica Dancila, candidatul partidului la alegerile prezidentiale.

Ion Cristoiu, dezvaluire-bomba pentru seara alegerilor prezidentiale: Va fi taraboi in Piata Universitatii. Vor...

Ion Cristoiu a facut o dezaluire-bomba la Antena 3. in noaptea alegerilor, s-ar sarbatori victoria lui Klaus Iohannis, intr-un stil inedit. Jurnalistul a sustinut ca are semnale ca va fi taraboi in.

Resemnare in Kiseleff. Petre Daea alunga tristetea de la sediul PSD cu branza, ceapa si rosii

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a venit la sediul partidului cu produse traditionale: rosii, branza si ceapa. Liderii PSD sunt negri de suparare: Viorica Dancila e la distanta insurmontabila de Klaus Iohannis, sustin surse politice pentru Adevarul. Social-democratii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila, care ar putea obtine un scor mai mic decat Vadim Tudor la alegerile din 2000 33%).

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )