Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului . continuă pe Playtech

Dancila se vede la carma tarii: Nu voi fi indepartata de la conducerea PSD, pentru ca voi fi presedintele Romaniei

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila spune ca nu se teme ca va fi schimbata din functia de presedinte al PSD pentru ca este convinsa ca va castiga alegerile prezidentiale.

Ce variante se discuta in PSD, dupa infrangerea lui Dancila: Rocada la conducerea partidului, Marcel Ciolacu ar putea fi numit presedinte interimar Firea se incalzeste pe tusa

Dupa infrangerea inregistrata de candidatul PSD la alegerile prezidentiale, in interiorul partidului se ascut cutitele si se contureaza taberele. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca liderul PSD Buzau si presedintle Camerei Deputatilorm Marcel Ciolacu ar fi purtat discutii cu Viorica Dancila si apropiatii acesteia pentru o preluare a partidului fara scandal. Aceleasi surse sustin ca Gabriela Firea ar fi interesata sa intre in competitia pentru functia de presedinte PSD fiind sustinuta de baronul Paul Stanescu.

Traian Basescu arunca bomba: Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD, dupa ce a pierdut dramatic, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor. Era clar de la bun inceput. Este o.

Zeci de sustinatori ai Vioricai Dancila au venit la sediul PSD: Suntem tineri, nu ne-a chemat nimeni! (VIDEO)

Cateva zeci de persoane au venit, duminica seara, la sediul PSD, pentru a-si arata sustinerea fata de acest partid si mai ales fata de Viorica Dancila, candidata social-democratilor la.

Viorica Dancila este pregatita si il invita la o dezbatere, vineri seara, pe Klaus Iohannis

Viorica Dancila, presedinte al PSD si candidat la functia de presedinte al Romaniei, il invita din n.

Cine ii ia locul Vioricai Dancila in fruntea PSD, daca aceasta devine presedintele Romaniei

Viorica Dancila a explicat joi, cine va prelua conducerea PSD in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei. Citeste si: Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o.

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Cine l-a votat pe Klaus Iohannis si cum arata profilul votantului pentru Viorica Dancila. Cei cu studii superioare nu au avut dubii

Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare in fata candidatei PSD, Viorica Dancila. Electoratul PNL nu s-a dezis nici de aceasta data si a votat masiv pentru Iohannis sau impotriva lui Dancila. Klaus Iohannis a reusit sa o invinga categoric pe Viorica Dancila in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Rezultatele partiale, dupa numararea a .

Viorica Dancila, despre schimbarea sa de la varful PSD, dupa turul II: Am incredere in romani

Viorica Dancila a raspuns despre posibila sa schimbare de la conducerea PSD, daca va pierde alegerile prezidentiale. Viorica Dancila are incredere ca duminica va primi votul romanilor pentru a fi viit.

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )