Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbari in sistemul Ro-Alert: ce au decis autoritatile dupa tornada din Calarasi

Playtech Playtech,
Schimbari in sistemul Ro-Alert: ce au decis autoritatile dupa tornada din Calarasi

Sistemul Ro-Alert va fi imbunatatit dupa tornada din Calarasi. Specialistii ANM, dar si cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si DSU s-au intalnit pentru a pune la punct noi modificari. Sistemul Ro-Alert va transmite si avertizari meteo, adica te va informa si atunci cand urmeaza sa aiba loc fenomene meteo periculoase. Vor fi [] . continuă pe Playtech

Bilant dupa tornada din Calarasi. Raed Arafat, explicatii despre Ro-Alert

Peste 400 de familii din judetul Calarasi nu au avut curent electric, miercuri, dupa tornada care s-a produs marti seara, in zona Drajna - Dragalina. Din cauza vantului foarte puternic, un autocar in care se aflau 40 de persoane s-a rasturnat pe.

Ro-Alert va transmite avertizari legate de vijelii, anunta Raed Arafat/ Decizia, dupa criticile ca sistemul nu a avertizat despre tornada din Calarasi

Sistemul Ro-Alert va transmite avertizari legate de vijelii si alte fenomene meteorologice sau situatiile care se pot transforma in cod rosu, a anuntat joi seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Masura a fost anuntata in urma criticilor potrivit carora Ro-Alert ar fi trebuit sa avertizeze populatia cu privire la tornada de marti din Calarasi, iar Arafat sustinea atunci ca sistemul nu este radar meteo.

Peste 400 de familii din Calarasi, fara curent electric, dupa tornada

Peste 400 de familii din judetul Calarasi nu au curent electric, miercuri, dupa tornada care s-a produs marti seara, in zona Drajna Dragalina, scrie Mediafax.

Imagini incredibile cu momentul in care autocarul a fost luat pe sus de tornada din Calarasi - VIDEO

Radu Tudor a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, imagini in premiera cu momentul in care autocarul a fost luat pe sus de tornada din Calarasi. Un autocar s-a rasturnat.

Ministrul Muncii pregateste ajutoare pentru cei afectati de tornada din Calarasi

Ministrul Muncii, Marius Budai, spune ca pregateste o Hotarare de Guvern pentru acordarea de ajutoare pentru persoanele afectate de tornada din judetul Calarasi. Proiectul de Hotarare ar urma sa fie aprobat in sedinta de Guvern de saptamana viitoare.

Sedinta de urgenta la ANM, dupa tornada

Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat ca joi se va face o sedinta in cadrul institutiei unde se va discutaposibilitatea ca sistemul RO-ALERT sa preia fenomene ca tornada pentru ca populasia sa fie.

Raed Arafat, explicatii de ce sistemul RO-ALERT nu a anuntat tornada din Calarasi

Raed Arafat a raspums criticilor potrivit carora Ro-Alert ar fi trebuit sa avertizeze populatia cu privire la tornada de marti din Calarasi si precizeaza ca sistemul nu depisteaza singur fenomenele.

VIDEO Momentul cand un autocar este lovit de tornada din Calarasi si apoi se rastoarna

Un autocar cu 39 de pasageri s-a rasturnat, marti, pe raza localitatii Drajna din judetul Calarasi, dupa ce a fost lovit in plin de tornada care s-a format in apropiere. Noi imagini aparute pe retelele de soializare arata exact momentul in care autocarul este lovit de tornada si apoi se rastoarna. 12 persoane au primit asistenta medicala la fata locului, dintre acestea patru fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgente Slobozia.

Momentul cand un autocar este lovit de tornada din Calarasi si apoi se rastoarna

Un autocar cu 39 de pasageri s-a rasturnat, marti, pe raza localitatii Drajna din judetul Calarasi, dupa ce a fost lovit in plin de tornada care s-a format in apropiere. Noi imagini aparute pe retelele de socializare arata exact momentul in care autocarul este lovit de tornada si apoi se rastoarna. 12 persoane au primit asistenta medicala la fata locului, dintre acestea patru fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgente Slobozia.

Ce viteza avea vantul in momentul in care s-a format tornada din judetul Calarasi

Tornada care s-a format marti dupa-amiaza in judetul Calarasi este una dintre cele mai puternice vazute in Romania. Potrivit specialistilor, un astfel de fenomen este foarte rar in Romania si mai ales.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )