Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Vremea s-a schimbat radical in Romania, in ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au inceput sa scada. Iata unde s-a inregistrat si prima temperatura negativa. Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte Vremea a intors foaia in ultimele ore, asadar s-au inregistrat si primele temperaturi negative. continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine un val urias de frig peste Romania! Ne luam adio de la vara!

Vesti proaste vin de la meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, care au anuntat ca vremea buna mai tine doar doua zile. Astfel, lucrurile se vor schimba radical in ce priveste vremea, iar la finalul acestei saptamani, vine un val urias de frig peste Romania. Alerta meteo ANM. Vremea se raceste Romania. Vara pleaca din tara .

Alerta meteo ANM. Cod galben in toata tara. E prapad pana maine seara!

Se strica vremea, in urmatoarele ore! Meteorologii au emis, joi, o alerta meteo de fenomene periculoase, in zece judete din tara. Avertizarea de tip cod galben este valabila pana vineri seara. Care vor fi cele mai afectate zone. Meteorolii au emis o noua alerta meteo, in zece judete din tara. Vremea se schimba radical, in .

Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani: cate grade vom avea la inceput de octombrie

Urmeaza un weekend de toamna autentica zilele urmatoare. Astfel, meteorologii anunta ca vremea va fi in general frumoasa, insa racoroasa. De altfel, in urmatoarele saptamani, adica in perioada 21 septembrie-19 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicare decat cele specifice acestei perioade. Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani incepand cu vineri dimineata, .

Orasul din Romania considerat din basme de catre europeni. Toti turistii se inghesuie aici

In Romania, sa recunoastem, pandemia face ravagii in planurile de vacanta. Asta nu inseamna ca nu putem visa cu ochii deschisi pe unde sa mergem odata ce putem calatori din nou corect. Sinaia ar putea fi locul unde sa visam cu ochii deschisi. Sinaia, orasul din basme pentru europeni Sinaia, unul dintre cele mai populare .

Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat! Trebuia sa stea in inchisoare 3 ani

Situatie incredibila. Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat dupa doar opt luni de puscarie, decizia fiind luata de Tribanul Mures. Acesta trebuia sa stea in inchisoare trei ani. Liderul clanului Corduneanu din Iasi, eliberat conditionat! Desi in ianuarie 2020, primise sentinta de trei ani de inchisoare, Costel Corduneanu a fost eliberat .

Drama unei cantarete din Romania: a fost inselata de 80 de ori si i-a murit fratele

Ghinioanele se tin lant de cantareata de muzica populara Saveta Bogdan. Nu a avut o viata deloc usoara, a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu ii face nepoti. Cantareata de muzica populara trece printr-o mare suferinta. Drama vietii ei: a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, .

Orasul din Romania unde timp de doua saptamani se poate circula gratis cu autobuze electrice produse in China

Calatorii vor putea sa circule gratuit, timp de doua saptamani, cu cele 25 de autobuze electrice cumparate de Primaria Suceava, incepand de luni, 21 septembrie. Noile mijloace de transport in comun sunt nepoluante si extrem de silentioase, au o autonomie de aproape 300 km.

Doliu in randul actorilor din Romania! O mare valoare ne-a parasit: il iubea tot orasul

Este veste neagra pentru cei care l-au cunoscut pe cel mai longeviv actor al Teatrului de Stat Constanta, pe nume Alexandru Mereuta. Acesta a murit la varsta de 93 de ani. Doliu in randul actorilor din Romania! Acesta a avut sansa de la lega o pretenie solida cu legendarul actor Toma Caragiu si era foarte .

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Nou focar de COVID-19 la o firma din Romania: Zeci de angajati au fost testati pozitiv

21 de muncitori vietnamezi de la o firma de constructii din Iasi au fost depistati cu COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )