Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea: ce temperaturi vom avea la final de septembrie

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Se schimba vremea: ce temperaturi vom avea la final de septembrie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua atentionare! Cum va fi vremea in luna septembrie si care sunt temperaturile de care ne vom bucura? Alerta ANM: Care sunt temperaturile pentru finalului lui septembrie? Valorile termice pentru urmatoarele doua saptamani vor fi oscilante. Majoritatea regiunilor vor inregistra o usoara racire care este . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania: temperaturi de groaza in septembrie

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Iata cum va fi vremea in Romania! Se anunta temperaturi incredibile pentru luna septembrie. Alerta meteo! Cum va fi vremea in Romania Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada, iar vremea ne pregateste suprize mari. Dupa o vara cu temperatur ridicate, iata ca .

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea pe 16 septembrie in Romania

Desi am pasit in prima luna de toamna, vremea se anunta frumoasa in continuare. Astfel, in marea parte a zilei de miercuri, temperaturile se mentin ridicate, iar riscul de a cadea precipitatii este scazut. Si se pare ca vremea ne va face o surpriza si ne va aduce temperaturi mari si pe parcursul zilei de .

Alerta meteo ANM. Schimbare radicala a temperaturilor: se racesc noptile si vin ploile in toata tara!

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie anunta schimbarea radicala a vremii. Potrivit acestora, incepand cu 21 septembrie vremea se raceste, iar ploile vor pune stapanire pe toate regiunile tarii. Astfel, in ultima saptamana din luna septembrie, toamna se instaleaza in tara noastra, iar in regiunile centrale si nordice ale teritoriului, maximele vor fi chiar usor mai .

Meteo ANM: vine toamna! Cat scad temperaturile si unde va fi lapovita

Spre sfarsitul lunii se instaleaza toamna. Vreme in racire anunta meteorologii, iar la altitudini mari se vor semnala lapovita si ninsori. insa deocamdata, vremea ramane buna pentru concedii, atat la mare, cat si la munte, cu temperaturi ridicate. Vine toamna! Cat scad temperaturile in perioada urmatoare Astazi, vremea ramane predominant frumoasa, cu valori termice putin .

Avertizare meteo ANM. Vine canicula in septembrie! Unde va fi vreme fix de plaja, in miez de toamna

Vesti bune vin de la meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie. Vara inca nu se lasa dusa din tara noastra, astfel incat avem in continuare parte de un septembrie calduros. Pe de alta parte, caldura din sepetembrie nu este una de bun augur intrucat ar fi distrus culturile agricole. Chiar daca romanii se bucura inca de .

Mituletu-Buica (AEP): Romanii sa se indrepte catre votul prin corespondenta. Nu este clar daca vom avea sectii de votare in strainatate la alegerile parlamentare din 6 decembrie (VIDEO)

Constantin-Florin Mituletu-Buica, presedintele Autoritatii Electorale Permanente, sustine ca nu este clar daca vom avea sectii de votare in strainatate la alegerile parlamentare din 6 decembrie. in.

Prognoza meteo ANM. Schimbari neprevazute! Ce se intampla cu vremea

Vremea va fi frumoasa pana joi, 17 septembrie 2020. De vineri, 18 septembrie 2020, vremea se va raci accentuat, devenind apropiata de normalul perioadei.

Prognoza meteo: Vine o toamna rece si ploioasa. Ce regiuni vor fi cele mai afectate, cand se schimba vremea

Ne mai bucuram de vremea buna cateva zile, pentru ca din 21 septembrie se racoreste, iar ploile pun stapanire pe toate regiunile. Astfel, in ultima saptamana din septembrie, toamna se instaleaza confortabil in Romania. in regiunile centrale si nordice, maximele se anunta usor mai coborate decat normalul perioadei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )