Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alerta meteo ANM: Temperaturile scad brusc, vine frigul peste Romania! Ce judete vor fi inghitite de ape

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM: Temperaturile scad brusc, vine frigul peste Romania! Ce judete vor fi inghitite de ape

Sfarsitul de luna, conform ANM, ne aduce temperaturi scazute si ploi abundente in aproape toata tara. ANM a emis cateva comunicate prin care anunta schimbari drastice de vreme in toata tara. Alerta meteo ANM: Temperaturile scad brusc, vine frigul peste Romania ANM a emis astazi, 30 septembrie 2020, la ora 10:00 doua avertizari de vreme . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: cod rosu de inundatii

Hidrologii au emis o avertizare de cod rosu de inundatii pe raurile din judetele Vaslui si Galati. Sunt anuntate depasiri ale cotelor de pericol pe rauri din bazinul hidrografic Elan. Cod rosu de inundatii in Vaslui si Galati. Anuntul hidrologilor Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pe raurile din Galati si Vaslui. Astfel, .

Alerta meteo ANM. Prapad in Romania: vin ploile! Este cod galben in multe judete

O alerta meteo a Administratiei Nationale de Meteorologie arata ca va fi prapad in Romania. Sunt anuntate ploi bogate cantitatic. Un numar de 28 de judete se vor afla sub Cod galben de instabilitate atmosferica incepand de luni seara pana marti la pranz. De asemenea, de marti dupa-amiaza pana vineri, ANM anunta ploi indeosebi in .

Alerta meteo ANM. Vin ploile de azi: cum va fi vremea in toata tara

Toamna isi intra in drepturi. Meteorologii ANM au transmis ca aproape toata tara va fi acoperita de nori si ploaie, iar cantitatea de precipitatii nu va fi una neglijabila. in unele zone, este posibil sa cada grindina si vor avea loc furtuni. ANM Vremea rea cuprinde tara: ploi, vant puternic, grindina si temperaturi in .

Meteo octombrie 2020. Temperaturi de vara in a doua luna de toamna! Cand vine frigul, de fapt

Luna septembrie a fost una calduroasa, doar spre final s-au mai racit temperaturile. Luna octombrie va fi una mai calda in comparatie cu media climatologica normala pentru aceasta perioada. Meteo octombrie 2020 ANM preconizeaza pentru prima parte a lunii octombrie temperaturi scazute, cu precipitatii. Asta in perioada 1-5 octombrie, dupa care temperaturile vor ajunge la .

Alerta meteo: Vin doua zile cu ploi abundente si vant puternic

Cod galben de ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului, de luni seara, in Oltenia, Moldova si local in Muntenia, Transilvania si Maramures a anuntat Administratia Nationala de MeteorologieANM) astazi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )