Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alerta meteo ANM. Vine un val urias de frig peste Romania! Ne luam adio de la vara!

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine un val urias de frig peste Romania! Ne luam adio de la vara!

Vesti proaste vin de la meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, care au anuntat ca vremea buna mai tine doar doua zile. Astfel, lucrurile se vor schimba radical in ce priveste vremea, iar la finalul acestei saptamani, vine un val urias de frig peste Romania. Alerta meteo ANM. Vremea se raceste Romania. Vara pleaca din tara . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea: ce temperaturi vom avea la final de septembrie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua atentionare! Cum va fi vremea in luna septembrie si care sunt temperaturile de care ne vom bucura? Alerta ANM: Care sunt temperaturile pentru finalului lui septembrie? Valorile termice pentru urmatoarele doua saptamani vor fi oscilante. Majoritatea regiunilor vor inregistra o usoara racire care este .

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania: temperaturi de groaza in septembrie

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Iata cum va fi vremea in Romania! Se anunta temperaturi incredibile pentru luna septembrie. Alerta meteo! Cum va fi vremea in Romania Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada, iar vremea ne pregateste suprize mari. Dupa o vara cu temperatur ridicate, iata ca .

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea pe 16 septembrie in Romania

Desi am pasit in prima luna de toamna, vremea se anunta frumoasa in continuare. Astfel, in marea parte a zilei de miercuri, temperaturile se mentin ridicate, iar riscul de a cadea precipitatii este scazut. Si se pare ca vremea ne va face o surpriza si ne va aduce temperaturi mari si pe parcursul zilei de .

Alerta meteo ANM. Schimbare radicala a temperaturilor: se racesc noptile si vin ploile in toata tara!

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie anunta schimbarea radicala a vremii. Potrivit acestora, incepand cu 21 septembrie vremea se raceste, iar ploile vor pune stapanire pe toate regiunile tarii. Astfel, in ultima saptamana din luna septembrie, toamna se instaleaza in tara noastra, iar in regiunile centrale si nordice ale teritoriului, maximele vor fi chiar usor mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )