Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alerta meteo ANM. Vremea a luat-o razna: revine canicula! Cand vor creste temperaturile astronomic de mult

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vremea a luat-o razna: revine canicula! Cand vor creste temperaturile astronomic de mult

Vesti bune pentru iubitorii de temperaturi ridicate: se intoarce vara! Potrivit anuntului facut de meteorologi, vremea se va incalazi incepand cu cea de-a doua jumatate a acestei saptamani. Un val de aer cald va ajunge in Romania si va influenta temperaturile din toate zonele tarii. Maximele vor ajunge si la 33 de grade Celsius! Mai . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani: cate grade vom avea la inceput de octombrie

Urmeaza un weekend de toamna autentica zilele urmatoare. Astfel, meteorologii anunta ca vremea va fi in general frumoasa, insa racoroasa. De altfel, in urmatoarele saptamani, adica in perioada 21 septembrie-19 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicare decat cele specifice acestei perioade. Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani incepand cu vineri dimineata, .

Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Vremea s-a schimbat radical in Romania, in ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au inceput sa scada. Iata unde s-a inregistrat si prima temperatura negativa. Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte Vremea a intors foaia in ultimele ore, asadar s-au inregistrat si primele temperaturi negative.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )