Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani: cate grade vom avea la inceput de octombrie

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani: cate grade vom avea la inceput de octombrie

Urmeaza un weekend de toamna autentica zilele urmatoare. Astfel, meteorologii anunta ca vremea va fi in general frumoasa, insa racoroasa. De altfel, in urmatoarele saptamani, adica in perioada 21 septembrie-19 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicare decat cele specifice acestei perioade. Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani incepand cu vineri dimineata, . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine un val urias de frig peste Romania! Ne luam adio de la vara!

Vesti proaste vin de la meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, care au anuntat ca vremea buna mai tine doar doua zile. Astfel, lucrurile se vor schimba radical in ce priveste vremea, iar la finalul acestei saptamani, vine un val urias de frig peste Romania. Alerta meteo ANM. Vremea se raceste Romania. Vara pleaca din tara .

Alerta meteo ANM. Cod galben in toata tara. E prapad pana maine seara!

Se strica vremea, in urmatoarele ore! Meteorologii au emis, joi, o alerta meteo de fenomene periculoase, in zece judete din tara. Avertizarea de tip cod galben este valabila pana vineri seara. Care vor fi cele mai afectate zone. Meteorolii au emis o noua alerta meteo, in zece judete din tara. Vremea se schimba radical, in .

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea: ce temperaturi vom avea la final de septembrie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua atentionare! Cum va fi vremea in luna septembrie si care sunt temperaturile de care ne vom bucura? Alerta ANM: Care sunt temperaturile pentru finalului lui septembrie? Valorile termice pentru urmatoarele doua saptamani vor fi oscilante. Majoritatea regiunilor vor inregistra o usoara racire care este .

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea pe 16 septembrie in Romania

Desi am pasit in prima luna de toamna, vremea se anunta frumoasa in continuare. Astfel, in marea parte a zilei de miercuri, temperaturile se mentin ridicate, iar riscul de a cadea precipitatii este scazut. Si se pare ca vremea ne va face o surpriza si ne va aduce temperaturi mari si pe parcursul zilei de .

Alerta meteo: Cod galben de vant in sud-estul tarii, temperaturile scad accentuat

Vremea se strica incepand din aceasta noapte, iar temperaturile vor scadea accentuat. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare cod galben, valabila pentru mai multe judete din estul si sud-estul tarii. Se anunta vant puternic, iar in depresiunile intramontane se va depune bruma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )