Libnet.ro
UNICEF

16:15

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Playtech Playtech,
Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a . continuă pe Playtech

Nebunie in capitala: inca nu se stie cum se invata in mai multe scoli din Bucuresti!

Aparitia unor cazuri de infectare cu Covid-19 la o scoala si o gradinita dar si interpretarea eronat.

Sindicalistul Marius Nistor: Daca s-ar respecta normele COVID-19, trei sferturi dintre scolile din Romania ar trebui demolate si reconstruite

Presedintele Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, Marius Nistor, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca, daca s-ar respecta normele stabilite de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei in contextul pandemiei de COVID-19, trei sferturi din scolile din Romania ar trebui demolate sau cel putin inchise. Acesta spune ca autoritatile sunt rupte total de realitate.

Profesorii si elevii din Bucuresti, testati gratuit. Pot fi facute 5.000 de teste pe zi!

Coronavirus in Romania. Toate cadrele didactice din Bucuresti vor fi testate printr-un program initiat de Primaria Capitalei.

NICUSOR DAN: in fiecare an, autoritatile din Bucuresti constata cu surprindere ca in septembrie incepe scoala

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in fiecare an, autoritatile publice din Bucuresti constata cu surprindere ca in luna septembrie incepe scoala, conform news. ro.

Cazuri de COVID-19 la o scoala si o gradinita din Bucuresti. Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu vor fi ele singurele exemple. Acest lucru se va mai intampla (VIDEO)

Doua unitati de invatamant din Bucuresti, o gradinita si o scoala ar urma sa inceapa cursurile in scenariul rosu, decizia urmand sa fie luata in cursul zilei de astazi. Andrei Baciu, secretar .

O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Ce a spus prima oara

O mama, care a suferit leziuni cerebrale, se trezeste dupa 27 de ani. Momentul declansator a fost o cearta dintre fiul acesteia in camera ei de spital. O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani Femeia suferise leziuni cerebrale protejandu-si fiul in timpul unui accident de masina in Emiratele Arabe Unite. Munira Abdulla, .

EXCLUSIV Mesaje dure din Politie, dupa ce 4 agenti au fost batuti de o femeie: Trebuie dati afara, iar scolile de politie militarizate!. in total, 9 victime

Nu mai putin de 9 persoane au fosta batute in seara de 11 septembrie, intr-un bar din Constanta. Autorul macelului, desprins parca din Cascadorii Rasului,a fost o femeie in varsta de doar 22 de.

Respectarea regulilor de distantare in scolile din Romania, un vis frumos: ingrijorarea lui Tataru

Foarte multi parinti sunt ingrijorati in legatura cu intoarcerea copiilor in bancile din scolile romanesti. Nelu Tataru incearca sa incurajeze respectarea normelor de distantare.

Schimbare de scenarii in scolile din Capitala, chiar inainte de deschidere. Lista unitatilor de invatamant afectate

Schimbare de plan pe ultima suta de metri in 13 scoli din Capitala. 8scoliau trecut, cu o zi inainte de inceperea scolii, din scenariul galben, in scenariul rosu, in timp ce alte 5, care fusesera.

A crescut numarul scolilor din Bucuresti care raman inchise, la inceputul anului scolar

Opt scoli din municipiul Bucuresti trec din scenariul galben in scenariul rosu, iar cinci din scenariul rosu in cel galben, a anuntat Institutia Prefetului, dupa sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )