Libnet.ro
UNICEF

19:46

Alimentul minune, recomandat de Lidia Fecioru. Trebuie mancat dimineata si te ajuta la slabit

Playtech Playtech,
Alimentul minune, recomandat de Lidia Fecioru. Trebuie mancat dimineata si te ajuta la slabit

Medicii sunt in alerta. Potrivit specialistilor, riscul pentru populatie creste pe zi ce trece, odata cu debutul perioadei de gripa sezoniera. Astfel, este momentul ideal pentru a incepe o cura de vitamine si alti compusi cu efecte benefice asupra organismului si sistemului imunitar. Lidia Fecioru recomanda consumul regulat al acestui aliment minune. Trebuie mancat dimineata, . continuă pe Playtech

Alimentul minune de care fug multi, dar care inlocuieste carnea. Ar trebui mancat de doua ori pe saptamana

Romanii care sunt consumatori de carne in exces ar trebui sa ia la cunostinta aceasta optiune sanatoasa. Multi fug de acest aliment, dar este extrem de sanatos si satios, iar specialistii il recomanda sa fie introdus in alimentatie de doua ori pe saptamana. Alimentul care inlocuieste carnea cu succes Unii dintre oameni exagereaza cu carnea, .

Alimentul minune care taie pofta de mancare. Asa slabesti peste noapte

Persoanele care se confrunta cu o pofta de mancare excesiva, iar la acest lucru se mai adauga si o digestie problematica, au nevoie de un aliment minune in dieta lor. Acesta va taia pofta de mancare si va ajuta functia digestiva a stomacului tau. Acesta poate fi considerat alimentul minune. Te ajuta sa slabesti repede .

Alimentul minune de care fug romanii. Face miracole pentru sanatate

Desi nu este foarte indragita, aceasta leguma are foarte multe proprietati benefice pentru organismul uman. Ea contine cantitati mari de fibre solubile si insolubile, vitamina C si vitamina K, care este necesara unei buni circulatii a sangelui. Alimentul care face miracole pentru sanatate Este vorba despre broccoli, care este totodata si foarte bogata in fitonutrienti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )