Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie de ultima ora in Romania. Unde s-au inchis restaurantele, incepand de azi

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora in Romania. Unde s-au inchis restaurantele, incepand de azi

Situatie fara precedent in Romania! Autoritatile au luat o decizie de ultima ora. incepand de azi, s-au inchis, din nou, restaurantele. Unde s-au inchis restaurantele, incepand de azi Daca la 1 septembrie, proprietarii restaurantelor rasuflau linistiti odata cu deschiderea localurilor, iata ca autoritatile au decis modificarea OUG privind starea de alerta! Mai exact, Comitetul Judetean . continuă pe Playtech

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Anunt de ultima ora despre testul de Covid-19 pe care l-a facut Gigi Becali. Intra fara masca in etajul transformat in spital

La FCSB este focar de infectie cu noul coronavirus si aproape toti jucatorii din lotul lui Anton Petrea au fost pozitivi. La fel ca si antrenorul lor, care a fost recent declarat vindecat. Un etaj al bazei de pregatire din comuna Berceni a fost transformat in spital din aceasta cauza. Singurul care nu a fost .

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

Ultima ora: Ce se intampla cu ungurul care a vrut sa detoneze un dispozitiv exploziv de Ziua Nationala a Romaniei

Zoltan Szocs, unul dintre cei doi tineri care fac parte din gruparea Miscarii de Tineret 64 de Comitate HVIM) Translivania, condamnati la cinci ani de inchisoare dupa ce au fost acuzati ca doreau sa detoneze un dispozitiv exploziv artizanal in anul 2015, in timpul manifestatiei de Ziua Nationala a Romaniei, la Targu Secuiesc, va ramane .

A venit prima ninsoare in Romania! Unde s-a asezat prima zapada, in strat consistent

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Acestia au indicat unde s-a asezat deja prima zapada din sezonul rece. Ce zona de pe teritoriul Romaniei a fost afectata si care este vremea pentru azi in Capitala? Prima ninsoare in Romania! Unde s-a asezat primul strat de zapada? Circulatia rutiera este .

Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile. Cum a fost posibil

Brem Laszlo, candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, acesta fiind, de altfel, singurul candidat pentru aceasta functie, conformrezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP), anunta Agerpres. Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile Astfel, din cei 1. 612 alegatori din .

Locul din Romania unde oamenii si-au ales primarul pe viata! De ce nimeni nu candideaza impotriva lui

A asfaltat, a tras apa, spune un localnic, mandru de aciunile vechiului primar, care a fost ales pentru un nou mandat, fiind si singurul candidat. De altfel, oamenii il tot aleg din anul 2000 incoace. in schimb, nu au vazut medic aici de 20 de ani, declara acelasi localnic, cu speranta ca ocuparea functiei de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )