Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stare de alerta intr-un liceu de top din Bucuresti. Elevi, uitati in clasa cu lampa UV pentru dezinfectie aprinsa. Ce simptome au

Playtech Playtech,
Stare de alerta intr-un liceu de top din Bucuresti. Elevi, uitati in clasa cu lampa UV pentru dezinfectie aprinsa. Ce simptome au

In plina pandemie de COVID-19, un liceu celebru din Capitala se afla intr-o situatie extrem de grava, dupa ce personalul institutiei a lasat lampa UV cu care dezinfecta clasele aprinsa. in loc de 15 minute, cat ar fi fost normal sa functioneze, elevii au stat timp de trei ore in acea incapere cu efecte nocive . continuă pe Playtech

Achizitii IT netransparente in Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti: Primarii PSD se lauda ca au livrat deja tablete catre elevi si profesori, in timp ce doua licitatii sunt inca in desfasurare

In timp ce Guvernul a intarziat cu livrarea de tablete pentru scoala online, doi primari PSD, Dan Tudorache si Daniel Florea, au anuntat ca au deja tablete cu internet ce vor fi livrate gratuit catre toti elevii si profesorii din Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti la inceput de an scolar. intre timp, multi prescolari si elevi au primit tabletele, dar nu gratuit. Acestea vor costa zeci de milioane de euro, bani publici, si ambii primari tin la secret firmele care vor incasa acesti bani. Mai mult, doua licitatii majore sunt inca in desfasurare si au acelasi obiectiv: tablete cu internet pentru toti elevii si profesorii din Sectorul 1 si 5 din Bucuresti.

Podul Ciurel tot ce trebuie sa stii ca sofer despre noul pasaj din Bucuresti

Podul Ciurel, care deja mai este numit si podul spre nicaieri, a fost inaugurat in urma cu o saptamana. in anul 2010 au inceput lucrarile la Podul Ciurel. Acestea trebuiau finalizate in anul 2014, dar inaugurarea a intarziat 6 ani de zile. Noul pasaj din Bucuresti: Podul Ciurel informatii pentru soferi Sambata trecuta, primarul .

Scrisorile primite de elevii clasei a treia de la o scoala din Bucuresti, cand au revenit la cursuri. Sunt foarte emotionata ca pot sa iti scriu asa, de mana

Elevii din clasa a III-a de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Sf. Voievozi din Bucuresti au primit, la inceputul acestui an scolar, scrisori scrise de mana de mai multe personalitati ale Romaniei.

Gafa de proportii! Elevii unei scoli din Bucuresti acuza dureri de ochi, dupa ce au fost uitati in clasa cu lampa UV aprinsa. Reactia dirigintei

Elevii dintr-o clasa de a VII-a de la Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti au fost uitati, marti, timp de trei ore cu lampa UV aprinsa, in loc de 15 minute, cat trebuie tinuta in mod normal, pentru a dezinfecta zona. Acasa, copiii s-au plans parintilor ca au senzatii de durere si usturime a ochilor sau vedere in ceata. Conducerea scolii paseaza responsabilitatea parintilor.

Istoria Pasajului Ciurel. Cel mai controversat proiect al momentului din Bucuresti

Cel mai important proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Capitala, asa cum l-a numit Gabriela Firea, a fost inaugurat pe 19 septembrie 2020, la ora 07:00. Putini bucuresteni stiu, insa, care este istoria Pasajului Ciurel din Capitala. Istoria Pasajului Ciurel incepe in 2006 in anul 2006, Pasajul Ciurel aparea, pentru prima oara, .

Pasajul Ciurel din Bucuresti, cea mai inutila investitie: cum s-a blocat complet la cateva zile de la inaugurare

Pasajul Ciurel din Bucuresti a fost inaugurat cu mare fast de primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea. A fost un moment care a picat numai bine inainte de alegerile locale, in plina.

Un barbat mascat a violat doua femei din Bucuresti dupa ce a intrat pe geamul apartamentelor

Un barbat mascat a violat si talharit o tanara din Bucuresti. Ulterior, o alta femeie a reclamat faptul ca a fost talharita de un barbat inarmat cu un cutit. in ambele cazuri, agresorul a patruns pe geamul apartamentelor in care se aflau victimele sale.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Scolile din Bucuresti care se inchid pentru alegerile locale 2020. Cum vor recupera elevii orele

In contextul desfasurarii alegerilor locale, unitatile de invatamant care sunt sectii de votare duminica isi vor fi inchise pentru elevi in zilele de in 24, 25, 28 si 29 septembrie, asa cum arata o.

in 146 de scoli din Bucuresti continua normal cursurile pentru ca nu au sectii de votare in interior

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca 146 de scoli din Capitala nu vor gazdui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )