Libnet.ro
UNICEF

16:15

Alex Bodi, prima reactie dupa anuntul Biancai Dragusanu. Afaceristul i-a lasat fara cuvinte pe cei prezenti

Playtech Playtech,
Alex Bodi, prima reactie dupa anuntul Biancai Dragusanu. Afaceristul i-a lasat fara cuvinte pe cei prezenti

Alex Bodi a reactionat la anuntul recent al Biancai Dragusanu. Ce se intampla intre cei doi fosti soti si ce a spus afaceristul la adresa fostei sotii? Alex Bodi, reactie la anuntul surprinzator al Biancai Dragusanu Celebrul afacerist continua sa se implice in viata Biancai Dragusanu. Desi fanii au crezut ca nici macar nu se . continuă pe Playtech

Viktor Orban, premierul Ungariei, prima reactie dupa haosul din SUA

Premierul maghiar Viktor Orban a avut o relatie cordiala cu presedintele american Donald Trump. Oficialul Ungariei a fost unul dintre putinii lideri din cadrul UE care a adoptat aceasta pozitie, insa cu prilejul.

Alex Bodi nu se intoarce dupa gratii. Fostul sot al Biancai Dragusanu ramane in arest la domiciliu

Alex Bodi ramane in arest la domiciliu. Fostul sot al Biancai Dragusanu a avut vineri termen in dosarul de prostitutie in care este judecat, iar magistratii l-au amanat pentru 18 ianuarie.

Luptatorul Benny Adegbouyi, in vizita la Alex Bodi. Fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest la domiciliu

Alex Bodi, aflat in arest la domiciliu in dosarul de proxenetism, s-a bucurat de vizita luptatorului Benny Adegbouyi de Sarbatori. Cei doi s-au fotografiat impreuna in luxoasa vila a lui Bodi. Felicitari.

Informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a intamplat azi la tribunal

Sunt informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu. Ce s-a intamplat azi la tribunal, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, declaratii despre Bianca Dragusanu. Ce a putut sa spuna despre fosta sa sotie Au aparut informatii de ultima ora despre Alex Bodi, aflat in arest la .

Sosia lui Alex Bodi e senzationala. Cum arata cantaretul din Romania care ii seamana leit

Alex Bodi are o sosie. Multi spun despre cantaretul de muzica populara Marian Vijoi ca el si afaceristul din Medias ar putea fi frati. in plus, au si aceeasi placere, Bianca Dragusanu, despre care interpretul a spus ca ar vrea sa o scoata la cafea. Marian Vijoiu, Alex Bodi din folclor. Sosia afaceristului o apreciaza .

Prima reactie a Elenei Udrea, dupa ce s-a infectat cu virusul covid. Ce a transmis acum

Chiar inainte de a se prezenta in fata magistratilor, Elena Udrea a fost diagnosticata cu COVID-19. Ea s-a izolat alaturi de familie si a posta un mesaj pe pagina sa de socializare. Prima reactie a Elenei Udrea, dupa ce s-a infectat cu virusul covid Fostul ministru al Turismului a postat pe pagina de Facebook primul .

Prima reactie a lui Vlad Voiculescu in cazul managerului spitalului din Gaesti: Fake news bazat pe declaratiile lui bombastice. A declarat altceva, dar a vaccinat doar medici, conform cu strategia de vaccinare

HotNews. ro a reusit sa obtina prima reactie a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in scandalul momentului - cazul managerului Spitalului din Gaesti, dr. Laurentiu Belusica, care declarase ieri ca oricine doreste acest lucru poate fi vaccinat impotriva COVID-19 cu dozele de vaccin ramase nefolosite la spital. Vlad Voiculescu a explicat insa astazi, pentru HotNews. ro, ca managerul spitalului din Gaesti a declarat asta, dar a facut altceva, a facut ceea ce trebuia. Nu a chemat oameni de pe strada la vaccinare, ci tot personal medical, din categoria inscrisa in etapa I de vaccinare. Este un fake news bazat pe declaratiile lui bombastice. Declaratiile lui nu au nicio legatura cu faptele lui, care sunt conforme.

Prima reactie a lui Petre Roman dupa ce a aflat ca fiica sa divorteaza: Vrei sa incerc sa am eu o discutie?

Vestea ca fiica sa divorteaza dupa sase ani de casnicie a picat ca un trasnet pentru Petre Roman. Cum a incercat fostul premieri sasalveze casnicia fiicei sale Din primele inform.

Prima reactie a Romaniei in urma scenelor haotice din SUA. Ministerul Afacerilor Externe: Violenta de la Capitoliu este ingrijoratoare si inacceptabila

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat miercuri spre joi noapte violente din SUA, catalogandu-le drept ingrijoratoare si inacceptabile, dupa ce mai multi suporteri ai lui Donald Trump au fortat intrarea in Capitoliul american, in timp ce mai multi ofiteri de politie au fost raniti, iar o femeie este in stare critica in urma confruntarilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )