Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alex Bodi, violent la final de an. Pe cine a bruscat, chiar inainte de Revelion

Playtech Playtech,
Alex Bodi, violent la final de an. Pe cine a bruscat, chiar inainte de Revelion

Alex Bodi socheaza din nou cu comportamentul sau! Acesta nu a inceput deloc anul cu brio. Pe cine a bruscat inainte de Revelion? Afaceristul a intampinat noul an cu atitudinea caracteristica. Alex Bodi, violent la vinal de an. Ce se intampla cu afaceristul? Alex Bodi intampina anul in stilul caracteristic in care l-au tot vazut . continuă pe Playtech

Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita. Cine a venit la casa milionarului

Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita in timp ce se afla in arest la domiciliu. Cine a venit la casa milionarului, cititi in articolul de mai jos. Cu cine a petrecut Alex Bodi Craciunul. Ce vizita surpriza a primit in timp ce este arestat la domiciliu Alex Bodi a primit o vizita surpriza .

Alex Bodi, din nou la inchisoare? Vestile proaste vin imediat dupa Craciun

Vesti proaste pentru fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi ar putea ajunge din nou la inchisoare, de data aceasta chiar la inceput de 2021. Se pare ca procurorii DIICOT nu il doresc pe suspect in arest la domiciliu. Alex Bodi, din nou la inchisoare? Conform cancan. ro, fostul sot al Biancai Dragusanu ar putea ajunge .

Cum o pacalea Bianca Dragusanu pe fiica ei cand o batea Alex Bodi. Ce ii spunea despre vanatai

Nu mai este niciun secret faptul ca relatia blondei cu Alex Bodi nu a fost deloc perfecta. Dupa ce imaginile cu ea, batuta crunt, au aparut in mediul online, tot mai multe intrebari au aparut din partea publicului. Una dintre ele a fost cum o pacalea Bianca Dragusanu pe fiica ei cand o batea Alex .

Unde a petrecut Bianca Dragusanu Revelionul 2021, in timp ce Alex Bodi era cu Daria

Cum a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? in timpul acesta, fostul partener pasea in Noul An alaturi de amoreza la care s-a intors mereu dupa despartirile cu ea, Daria Radionova. Unde a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? Celebra fosta asistenta pacatoasa s-a distrat la maximum departe de meleaguri intr-o destinatie care aproape ca i-a devenit .

Care este numele adevarat al Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. Rasturnare de situatie: nici nu e rusoaica?!

A devenit cunoscuta dupa ce a aparut pe strazile din Marea Britanie intr-o masina de lux decorata cu zeci de mii de cristale Swarovski, iar acum are o relatie cu unul dintre cei mai controversati barbati din Romania. Putine lucruri se stiu, insa, despre viata sa personala. Abia acum s-a aflat care este numele adevarat .

Secretul Deei Maxer s-a aflat. Cum a slabit 7 cm in talie, chiar inainte de Sarbatori

In varsta de 30 de ani, sotia lui Dinu Maxer se poate considera o femeie implinita. Mama a doi copii Andreas 9 ani, si Maysa 9 luni), insa, aceasta era nemultumita de felul in care arata, nereusind sa dea jos toate kilogramele acumulate de-a lungul celei de-a doua sarcini. Acum, secretul Deei Maxer .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )