Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania. Imaginile spun totul (exclusiv)

Playtech Playtech,
Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania. Imaginile spun totul (exclusiv)

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu si-a luat viata in propriile maini, motiv pentru care a ales sa includa pe lista destinatilor de afaceri si Dubaiul. Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania Cu toate acestea, activitatea fostei asistente de televiziune este inca in Romania, unde Bianca are . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu traieste o mare drama. Ce i-au facut prietenii, de fapt. S-a aflat totul

Este o femeie independenta din punct de vedere financiar, are o afacere de succes si un copil minunat, insa Bianca Dragusanu traieste o mare drama. S-a aflat totul despre ce i-au facut prietenii ei, de fapt. Bianca Dragusanu, tradata de cei pe care i-a crezut prieteni Desi este mereu cu zambetul pe buze, Bianca Dragusanu .

Unde a petrecut Bianca Dragusanu Revelionul 2021, in timp ce Alex Bodi era cu Daria

Cum a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? in timpul acesta, fostul partener pasea in Noul An alaturi de amoreza la care s-a intors mereu dupa despartirile cu ea, Daria Radionova. Unde a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? Celebra fosta asistenta pacatoasa s-a distrat la maximum departe de meleaguri intr-o destinatie care aproape ca i-a devenit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )