Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bianca Dragusanu si Florin Salam, impreuna in oras. Este clar, vedeta sufera

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu si Florin Salam, impreuna in oras. Este clar, vedeta sufera

Bianca Dragusanu, se pare ca nu si-a revenit dupa despartirea cu scandal de Alex Bodi. Chiar daca suntem in perioada Sarbatorilor de iarna, diva se pare ca sufera, iar asta s-a vazut si postarile sale. Pana acum ni s-ar fi parut imposibil ca Bianca Dragusanu sa stea la masa cu Florin Salam, de exemplu. Darimposibilul . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, dezvaluiri emotionante in ziua de Craciun. A spus tot, pentru prima data

Bianca Dragusanu se poate bucura de o viata de milioane alaturi de cele mai dragi fiinte pentru ea. Aceasta se considera o femeie implinita si fericita, desi pe plan personal acum aceasta este singura. Bianca Dragusanu, dezvaluiri emotionante in ziua de Craciun Pentru anul care vine Bianca Dragusanu sper sa isi gaseasca linistea, dar si .

Ce a facut Florin Salam cu averea de milioane. S-a aflat acum, este fara precedent pentru lumea manelelor

Florin Salam este, fara doar si poate, unul dintre cei mai bogati manelisti din Romania, iar succesul pe care il are pe la diverse petreceri ii aduc sume mari de bani in buzunare. Ce a facut Florin Salam cu averea de milioane insa cu toate acestea, Florin Salam s-a asigurat ca banii castigati din muzica .

Bianca Dragusanu incepe o noua viata. Ce si-a propus pentru 2021

Desi viata a incercat-o dur si a trecut prin divorturi, despartiri si scandaluri, Bianca Dragusanu nu renunta asa usor si se declara pregatita pentru un nou inceput. Bianca Dragusanu incepe o noua viata Astfel ca Bianca Dragusanu are de gand sa mai imbrace rochia de mireasa, chiar daca, momentan, lucrurile nu stau atat de roz .

Bianca Dragusanu, momente cumplite. Prin ce a trecut: M-au tradat

Bianca Dragusanu a facut bilantul anului 2020, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Vedeta a vorbit despre cele mai recente intamplari nefericite din viata sa, despartirea de Alex Bodi si dezamagirile provocate de fosti prieteni. Bianca Dragusanu, durerile din spatele vietii aparent perfecte Am trecut printr-o perioada a vietii mele mai putin fericita. in .

Alex Bodi a facut marele anunt. Bianca Dragusanu va innebuni de furie, sigur nu se astepta la asta

Ieri va relatam despre declaratiile de dragoste dintre Alex Bodi si Daria Radionova. Astazi aflam ca vor sa se casatoreasca, sau cel putin asa a dat de inteles frumoasa Daria Radionova. Totul ar fi plecat de la o provocare aruncata fanilor in spatiul online de catre cei doi. Daria Radionova, cea mai fericita femeie de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )