Libnet.ro
UNICEF

19:47

Care este numele adevarat al Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. Rasturnare de situatie: nici nu e rusoaica?!

Playtech Playtech,
Care este numele adevarat al Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. Rasturnare de situatie: nici nu e rusoaica?!

A devenit cunoscuta dupa ce a aparut pe strazile din Marea Britanie intr-o masina de lux decorata cu zeci de mii de cristale Swarovski, iar acum are o relatie cu unul dintre cei mai controversati barbati din Romania. Putine lucruri se stiu, insa, despre viata sa personala. Abia acum s-a aflat care este numele adevarat . continuă pe Playtech

Motivul pentru care trebuie sa mananci struguri in noaptea de Revelion. Care este secretul

De ce mananca unii romani struguri in noaptea dintre ani? Cativa nu stiu adevarata semnificatie a acestui obicei, dar il respecta de dragul evenimentului. Care este motivul pentru care consumi aceste fructe in seara de Revelion? De ce unii romani consuma struguri de Revelion? Una din cele mai populare superstitii pe care majoriatatea romanilor le .

Care este prenumele adevarat al lui Chuck Norris? A invatat-o pe sotia lui Elvis Presley un lucru foarte important

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din filmele de actiune este, de departe, Chuck Norris. Ceea ce se stie mai putin despre el este ca a fost un profesionist in artele martiale inainte sa devina actor. in plus, a fost imaginea mai multor fundatii caritabile, iar prenumele sau real nu este Chuck.

Care este rata de infectare cu coronavirus in statiunile de pe Valea Prahovei si ce restrictii intra in vigoare de marti

Incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori a scazut sub 3 la mia de locuitori in statiunile Azuga, Busteni si Sinaia, potrivit autoritatilor judetene, care au anuntat si ce restrictii vor fi in vigoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )