Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce va pati Alex Bodi dupa ce si-a agresat fosta sotie, de Revelion. Avocatul sau rupe tacerea

Playtech Playtech,
Ce va pati Alex Bodi dupa ce si-a agresat fosta sotie, de Revelion. Avocatul sau rupe tacerea

Ce va pati Alex Bodi dupa ce si-a agresat fosta sotie, de Revelion? Se pare ca fostul sot al Biancai Dragusanu nu isi poate stapani nervii, nici cand are deja probleme cu legea. Avocatul sau a vorbit la TV despre consecintele faptelor clientului sau. Ce va pati Alex Bodi dupa ce si-a agresat fosta sotie . continuă pe Playtech

Unde a petrecut Bianca Dragusanu Revelionul 2021, in timp ce Alex Bodi era cu Daria

Cum a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? in timpul acesta, fostul partener pasea in Noul An alaturi de amoreza la care s-a intors mereu dupa despartirile cu ea, Daria Radionova. Unde a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? Celebra fosta asistenta pacatoasa s-a distrat la maximum departe de meleaguri intr-o destinatie care aproape ca i-a devenit .

Care este numele adevarat al Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. Rasturnare de situatie: nici nu e rusoaica?!

A devenit cunoscuta dupa ce a aparut pe strazile din Marea Britanie intr-o masina de lux decorata cu zeci de mii de cristale Swarovski, iar acum are o relatie cu unul dintre cei mai controversati barbati din Romania. Putine lucruri se stiu, insa, despre viata sa personala. Abia acum s-a aflat care este numele adevarat .

Alex Bodi, violent la final de an. Pe cine a bruscat, chiar inainte de Revelion

Alex Bodi socheaza din nou cu comportamentul sau! Acesta nu a inceput deloc anul cu brio. Pe cine a bruscat inainte de Revelion? Afaceristul a intampinat noul an cu atitudinea caracteristica. Alex Bodi, violent la vinal de an. Ce se intampla cu afaceristul? Alex Bodi intampina anul in stilul caracteristic in care l-au tot vazut .

Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita. Cine a venit la casa milionarului

Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita in timp ce se afla in arest la domiciliu. Cine a venit la casa milionarului, cititi in articolul de mai jos. Cu cine a petrecut Alex Bodi Craciunul. Ce vizita surpriza a primit in timp ce este arestat la domiciliu Alex Bodi a primit o vizita surpriza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )