Libnet.ro
UNICEF

00:06

Anuntul eMAG pentru romani: ce poti cumpara fara sa iesi din casa

Playtech Playtech,
Anuntul eMAG pentru romani: ce poti cumpara fara sa iesi din casa

EMAG sustine ca in perioada asta mai multi romani cumpara online. Vedem asta si cu magazinele clasice, de alimente. Acum, eMAG are o campanie speciala pentru stat acasa. Magazinul are o. continuă pe Playtech

Anuntul facut pentru sute de mii de romani. Ce a decis Guvernul pentru someri in aceasta perioada

Guvernul a facut marele anunt cu privire la conditiile pentru intrarea in somaj tehnic, dar si asupra altor masuri adoptate, in contextul crizei medicale provocare de raspandirea noului coronavirus. Anuntul ii viveaza pe toti cetatenii tarii noastre. Anunt pentru sute de mii de romani Cata vreme va dura starea de urgenta, Guvernul a hotarat ca, .

Sfaturile ING pentru a nu ramane fara bani pe card, in aceste zile. Atentionare speciala pentru clienti

ING a transmis un mesaj important pentru clientii sai, pentru a nu ramane fara bani pe card in aceste zile. Iata ce atentionare speciala a transmis ING si ce trebuie sa stii. Sfaturile ING pentru a nu ramane fara bani pe card, in aceste zile ING a transmis clientilor bancii urmatorul mesaj: Stim ca in .

Masini Dacia la Rabla: cele mai bune si mai ieftine masini pentru romani

Programul Rabla pentru anul acesta a fost adoptat oficial in urma cu o saptamana. Acum am aruncat o privire in oferta Dacia. Vestea buna e ca, daca voiai o masina noua, 2020 va fi anul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )