Libnet.ro
UNICEF

08:45

Drojdia, mai populara decat laptop-urile in topul cautarilor pe Google

Adevărul Adevărul,
Drojdia, mai populara decat laptop-urile in topul cautarilor pe Google

Numarul cautarilor pentru ingredientul folosit la fabricarea painii si a altor alimente a crescut de 20 de ori in ultima luna, depasind in popularitate chiar si laptop-urile. continuă pe Adevărul

Drojdia, mai cautata decat laptopurile pe Google

Numarul cautarilor pe Google pentru drojdie a crescut de 20 de ori in ultima luna, acest produs intrecand cautarile de pe Google pentru laptopuri. in aceasta perioada de criza, bloggerii culinari dau retete pentru paine fara drojdie.

Hutuca (PNL): Eliminarea pensiilor speciale e mai importanta decat oricand

Romania nu mai este de mult in situatia de a plati pensii speciale unor categorii de privilegiati, in conditiile in care avem deficiente majore in sistemul de Sanatate, in Educatie, Infrastructura si in multe alte domenii fundamentale. Criza de sanatate globala ce va fi urmata de o criza economica globala ne amintesc ca trebuie sa fim mai chibzuiti cu bugetul si mai ales ca romanii trebuie sa fie solidari, spune Bogdan Hutuca.

JPMorgan: Recesiunea generata de pandemie va fi mai grava decat criza financiara

Banca americana de investitii JPMorgan Chase and Co. considera ca bursele din lume au depasit cea mai neagra perioada cu care s-au confruntat de la declansarea pandemiei de coronavirus, ceea ce ar putea insemna o oarecare imbunatatire a increderii investitorilor, insa urmeaza sa asistam la un impact sever al actualei crize asupra economiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )