Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2.000 de ani

Playtech Playtech,
Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Exista alimente ce rezista sute de ani. Printre acestea se regasesc sarea, zaharul, dar si mierea. Aceasta din urma rezista si 2. 000 de ani. Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2. 000 de ani A . continuă pe Playtech

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Unele rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate.

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Este carantina totala in Suceava. Orasul este inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti, care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate. Masura fara precedent a fost luata dupa ce numarul mortilor si al celor infectati a crescut alarmant in ultimele zile. Autoritatile din Suceava au raportat noi decese dupa infectarea cu Covid-19. Pacientii erau internati in mai multe sectii ale Spitalului Judetean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din Romania.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ADVERTORIAL: Studiu: Huawei a fost cel mai mare contribuitor la standardele 5G

Conform unui nou raport al companiei de cercetare si consultanta Strategy Analytics, compania Huaweia oferit mai multe contributii generale in ceea ce priveste standardele 5G end-to-end decat oricare alta companie din lume.

Italia continua sa lupte cu coronavirusul. Peste 101.000 cazuri de infectare si 11.600 de decese. Cel mai mare numar de persoane vindecate intr-o zi

Numarul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 a depasit in Italia 101. 000, iar totalul deceselor este de aproximativ 11. in ultimele 24 de ore, potrivit cifrelor anuntate luni de autoritati, au fost declarate vindecate peste 1. 500 de persoane, acesta fiind cel mai mare numar inregistrat intr-o zi.

UPDATE Cel mai mare luptator pentru reinfiintarea judetului Romanati s-a stins din viata: Nu va mai fi cineva care sa stearga lacrima de pe obrazul istoriei

Istoricul Dumitru Botar s-a stins din viata, omul de afaceri Ion Doldurea, sustinator al vietii culturale caracalene, facand anuntul pe Facebook.

Ministrul Sanatatii, dupa vizita la Suceava: Sunteti cel mai mare focar din tara. Am vazut foarte multe persoane la strada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a venit joi, 2 aprilie, in municipiul Suceava pentru a verifica situatia grava in care se afla spitalul judetean. intre altele, a spus ca Ministerul Sanatatii a transmis la Suceava tot ce trebuia pentru protectia personalului medical si tratarea pacientilor, incepand cu data de 21 martie.

Un cercetator chinez dezvaluie care e cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19

Omul de stiinta chinez George Gao, directorul general al Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor CDC), a explicat intr-un interviu pentru revista Science, care este cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19.

Cel mai important targ auto, anulat: in ce s-a transformat locatia in care ar fi trebuit sa aiba loc

Targul Auto de la Detroit reprezinta cel mai important eveniment din calendarul lansarilor anuale al industriei auto. Din pacate, editia din acest an este anulata. Pe lista targurilor.

Bucurestenii mai asteapta cele 100 de tramvaie. Licitatia celui mai mare contract din tara, suspendata

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat licitatia pentru achizitia a 100 de tramvaie in Capitala, pe toata perioada starii de urgenta, arata portalul instantelor de judecata. Pentru cel mai mare contract de tramvaie din Romania se lupta asocierea Astra Vagoane Calatori - CRRC si turcii de la Durmazlar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )