Libnet.ro
UNICEF

00:06

Program FAN Courier, in aceste zile. Deciziile luate de conducerea companiei

Playtech Playtech,
Program FAN Courier, in aceste zile. Deciziile luate de conducerea companiei

Cofondatorul FAN Courier, Adrian Mihai, spune ca, in aceasta perioada, compania este pregatita sa preia un flux mai mare de livrari de alimente, daca se pune aceasta problema. Ne-am dotat curierii cu masti si manusi Mihai incearca sa linisteasca anxietatile celor care cred ca a intra in contact cu un curier care a intrat in . continuă pe Playtech

Program Auchan in conditiile situatiei de urgenta. Ce orar va avea magazinul in aceste zile

Romania a intrat luni in stare de urgenta, o masura execeptionala luata, potrivit autoritatilor, in principal pentru a permite alocarea de resurse, pe fundalul crizei coronavirus. in spatiul public se fac apeluri la calm si solidaritate. Orarul de functionare a magazinului Auchan in perioada situatiei de urgenta Pandemia de coronavirus a avut efecte la nivel .

Cu cine locuieste Cristian Tudor Popescu. Ce spune despre necesitatea de a sta acasa in aceste zile

Starea de urgenta in Romania, din cauza coronavirusului, a fost decretata de Presedintele Klaus Iohannis. Cristian Tudor Popescu a luat pulsul acestor zile, dar a comenetat si decizia presedintelui. Ce spune Cristian Tudor Popescu despre starea de urgenta Cristian Tudor Popescu a precizat ca este bine ca s-a facut lucrul acesta si ca era inevitabila .

Anuntul BRD, dupa ce bancile au anuntat ca vor lua masuri in aceste zile. Ce gratuitati au clientii

BRD este a treia banca de pe piata locala dupa active. Aceasta a decis sa elimine costurile pentru Internet si mobile banking pentru clientii sa pe o perioada de trei luni, in contextul coronavirsului, sunt informatiile oferite de reprezentantii bancii. Anuntul BRD, dupa ce bancile au anuntat ca vor lua masuri in aceste zile Anutul .

Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile. Stocurile care s-au epuizat primele

Magazinele au fost prima tinta a ramanilor, iar in felul acesta, clientii s-au inmultit cu o treime. De aceea, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, alaturi de prezentantii retelelor comerciale, au stabilit masuri suplimentare de preventie. Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile De asemenea, in magazine ar trebui sa existe solutii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )