Libnet.ro
UNICEF

20:17

Recomandari pentru aprovizionarea cu alimente. De unde sa faci cumparaturi, in aceasta perioada

Playtech Playtech,
Recomandari pentru aprovizionarea cu alimente. De unde sa faci cumparaturi, in aceasta perioada

Din cauza situatiei actuale, cea a crizei epidemiologice, lumea, si nu numai in Romania, a intrat intr-o adevarata criza a cumparaturilor din marile magazine si nu numai. in Romania, in acest moment, din declaratiile unor reprezentanti ai marilor retaileri, granitele nu sunt inchise pentru acestia, ci doar pentru romanul de rand. Recomandari pentru aprovizionarea cu . continuă pe Playtech

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Grupul de Analiza Strategica: Recomandari pentru 4 categorii de persoane expuse infectarii cu COVID-19. Plan de continuitate in institutii strategice

Grupul de Analiza Strategica a emis o serie de recomandari pentru patru categorii de persoaneexpuse infectarii cu coronavirus si un plan de continuitate in institutii strategice. Este vorba despre.

Ministerul Afacerilor Externe, recomandari pentru romanii angajati in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o serie de recomandari pentru romanii care locuiesc in Italia.

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )