Libnet.ro
UNICEF

10:31

Schimbari uriase in magazine! Ce se intampla cu cantitatea de produse pe care romanii o pot cumpara

Playtech Playtech,
Schimbari uriase in magazine! Ce se intampla cu cantitatea de produse pe care romanii o pot cumpara

Pentru ca tot mai multi romani cumpara cantitati uriase de alimente, Consiliul Concurentei atrage atentia asupra consecintelor pe care acest tip de comportament il poate avea la nivel national. Magazinele au dreptul de a limita cantitatea produselor cumparate de un client Ca masura de precautie, Consiliul Concurentei le permite comerciantilor sa limiteze cantitatea de produse . continuă pe Playtech

Digi24: Prima noapte in care romanii nu au avut voie sa iasa din casa dupa 22:00. Reactia cetatenilor prinsi pe strada: E o prostie chestia asta

A fost prima noapte in care romanii nu au mai avut voie sa iasa din casa decat pentru a merge la serviciu sau pentru urgente. Respectarea noii reguli a fost verificata de politisti pe toate strazile din tara. Nu toti cei verificati au avut documentele care sa le permita sa scape de amenzile de pana la 5. 000 de lei.

HOROSCOP. intoarcerea lui Saturn pentru fiecare nativ! Schimbari uriase pentru toate zodiile!

O data la 27 pana la 29 ani, planeta karmei si responsabilitatii Saturn, a sasea de la Soare, revine in zodia in care era la momentul nasterii tale, un ciclu important in viata fiecarui om numit INTOARCEREA LUI SATURN.

Ce se intampla cu preotii care au impartasit cu o singura lingurita in plina pandemie

Desi sistemul medical romanesc se confrunta cu probleme mari, in aceasta perioada, in fata unui dusman care a afactat toata planeta si are nevoie urgenta de solutii, un deputat a ales sa faca plangeri penale preotilor, in loc sa puna umarul la rezolvarea acestora. Este vorba de deputatul USR, Emanuel Ungureanu. El, impreuna cu alte .

Ce se intampla cu persoanele care au peste 65 de ani, in carantina totala. Orban a facut anuntul

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Guvernul a fost obligat sa anunte Ordonanta militara 3, cu reguli mult mai stricte si pedepse mai aspre, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )