Libnet.ro
UNICEF

14:15

Solutia perfecta prin care cumperi alimente fara sa ai contact cu alti oameni

Playtech Playtech,
Solutia perfecta prin care cumperi alimente fara sa ai contact cu alti oameni

In Romania, suntem deja in a doua perioada cu stare de urgenta. Platile cu cardul si livrarile la domiciliu au crescut, dar cum ar fi daca aceste livrari ar putea fi facute mai bine. continuă pe Playtech

Instagram lanseaza noi stickere prin care utilizatorii pot sprijini restaurantele locale

Afacerile mici joaca un rol extrem de important in fiecare comunitate, iar in aceasta perioada multe dintre ele se confrunta cu dificultati mari din cauza efectelor pandemiei de COVID 19. Pentru a sustine micile afaceri locale si a-i ajuta pe utilizatori sa descopere cu usurinta alternativele la care pot apela pentru a comanda mancare online, Instagram permite de astazi restaurantelor din Romania sa foloseasca o serie de stickere prin care cei care ii urmaresc ii pot sprijini.

Ura se raspandeste mai repede si mai intens decat coronavirusul. Interviu cu Asztalos Csaba, seful CNCD, despre riscurile crizei prin care trece Romania

In situatii de criza societatea cauta tapi ispasitori, rolul acestora revenind, de regula, acelor grupuri vulnerabile sau fata de care se manifesta prejudecati, este de parere presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba. intr-un interviu pentru Hotnews, Asztalos Csaba, explica cum s-a ajuns la episoade violente de tipul celui de la Bolintin, in care mai multi romi imobilizati la pamant sunt loviti cu brutalitate de politisti, si cum in situatii de criza ies la suprafata pe langa haterii de profesie si cei care , de regula, nu se exprima, sunt asimptomatici. Discursul de ura - ura - se raspandeste mai repede si mai intens decat coronavirusul, spune el.

Orban: Pentru persoanele vulnerabile vom incerca sa gasim o forumula prin care sa distribuim masti gratuit

Premierul Ludovic Orban a spus joi ca vor fi cautate solutii ca persoanele vulnerabile sa primeasca in mod gratuit masti. Aceasta in conditiile in care incepand cu 15 mai va fi obligatorie purtarea acestora in spatii inchise si in mijloacele de transport in comun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )