Libnet.ro
UNICEF

15:45

Specialistii din Romania avertizeaza! Ce se intampla cu preturile produselor alimentare in 2020

Playtech Playtech,
Specialistii din Romania avertizeaza! Ce se intampla cu preturile produselor alimentare in 2020

Specialisti in agricultura din Romania au anuntat ca vom avea cresteri uriase ale preturilor, mai ales pentru produsele alimentare. Astfel incat, anul 2020 nu va fi unul tocmai bun pentru buzunarele romanilor. Specialistii din Romania avertizeaza! Conform informatiilor de la Ministerul Agriculturii, Romania va inregistra o crestere uriasa a preturilor pentru alimente. Anul agricol din . continuă pe Playtech

Magazinele si farmaciile din Romania, luate cu asalt. De ce nu este bine sa lasam rafturile goale

Daca in urma cu cateva saptamani farmaciile si magazinele alimentare erau doldora, acum situatia sta extrem de diferit. Rafturile sunt goale, iar unde mai sunt produse cozile sunt infernale. Magazinele si farmaciile din Romania, goale Isteria plecata de la numarul in crestere al victimelor de coronavirus a adus in cele din urma la golirea farmaciilor .

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Si comunitatea musulamana din Romania este afectata de COVID-19. Anuntul Muftiatului Cultului Musulman din Romania cu privire la rugaciuni

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca, incepand cu data de 13 martie vineri), va suspendatemporar rugaciunile specifice zilei de vineri la toate lacasurile de cult din tara. in urma e.

Pericolul de pe strazi: ce a descoperit RAR la masinile din Romania

Registrul Auto Roman - RAR - a verificat autoturismele din Romania, iar concluziile nu-s dintre cele mai bune. Se stie faptul ca Romania are un parc auto invechit. Guvernul a venit cu programe.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Coronavirus: Ce trebuie sa faca spitalele. LISTA masurilor recomandate de institutia care acrediteaza spitalele din Romania

Spitalele din Romania trebuie sa ia un set de 12 masuri minimale in contextul raspandirii coronavirusului in tara noastra - 25 de cazuri confirmate pana acum. Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a alcatuit o lista de masuri recomandate tuturor spitalelor din tara, document remis HotNews. ro. Printre principalele recomandari se numara asigurarea de sapun si dezinfectant si limitarea vizitelor la pacienti.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Cat de pregatite sunt spitalele din Romania sa faca fata la epidemie: anuntul lui Victor Costache

In aceeasi conferinta de la sediul MAI, ministrul interimar al Sanatatii a facut cateva mentiuni legate de raspandirea coronavirus si de nivelul de pregatire al institutiilor de la noi. in conferinta de presa de la sediul MAI, ministrul Sanatatii a confirmat capacitatea institutiilor medicale de la noi de a gazdui bolnavi intr-o stare mai mult .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )