Libnet.ro
UNICEF

11:00

Transmit sau nu alimentele coronavirusul? ANSVSA, mesajul pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Transmit sau nu alimentele coronavirusul? ANSVSA, mesajul pentru toti romanii

De teama de a nu contracta noul coronavirus oamenii au ajuns sa ia masuri extreme, chiar si atunci cand merg la cumparaturi, fie ca vorbim de supermarket-uri, fie ca vorbim de tarabele din piete. intrebarea daca se poate contracta COVID-19 de la alimente nu ar trebui sa ni se para ciudata in acest context, dar . continuă pe Playtech

Transmit sau nu alimentele coronavirusul? ANSVSA vine cu informatii de ultima ora

Teama ca am putea lua coronavirusul prin alimente nu este intemeiata, sustine ANSVSA intr-un comunicat.

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Veste uriasa pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans

Ministrul Muncii a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce trebuie sa stie toti varstinicii? Cum pot primi bani in avans? Iata ce spune Violeta Alexandru! Veste mare pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans? Violeta Alexandru a anuntat ca are in vedere plata in avans in pensiilor pentru ca oamenii .

Anuntul de la ANAF pentru toti platitorii de impozite. Decizia a fost luata si se aplica de acum

Noua modificare la ANAF! Toti platitorii de impozite trebuie sa stie ce decizie a fost luata acum. Totul are in vizor conditia de azi din lume. Ce se intampla cu angajatii? Anunt ANAF pentru toti platitorii de impozite O mare parte din angajatii de la ANAF vor incepe sa lucreze de la domiciliu in contextul .

Streinu-Cercel, avertisment pentru toti romanii. Ce masuri s-au luat prea tarziu si cat ar trebui sa stam in casa

Medicul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, incearca sa acrediteze ideea ca, pentru ca epidemia de Covid-19 sa poata fi continuta, e nevoie ca oamenii sa stea acasa doua luni si jumatate. Trebuie sa-i tinem sanatosi pe cei care debaraseaza gunoiul si alte categorii Streinu-Cercel a spus, intr-o emisiune la Antena 3, .

Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Un alt anunt important vine, de aceasta data, din partea Loteriei Romane. in plina pandemie de COVID-19, activitatea agentiilor Loto se suspenda temporar, pentru a preveni raspandirea temutului virus. Loteria Romana, anunt de ultima ora incepand de astazi, 18. 2020, este suspendata temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale, pana .

Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Apel la calm din partea Bancii Nationale a Romaniei. in contextul temerilor create de raspandirea COVID-19, reprezentantii BNR recomanda oamenilor sa nu isi paraseasca locuintele pentru a merge sa retraga bani de la bancomate. Este lichiditate suficienta pe piata in acest moment, dar nu recomandam nimanui sa se duca la ATM-uri sa scoata bani, a .

Arafat face anuntul pentru toti medicii rezidenti. Ce trebuie sa faca acestia acum

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca medicii rezidenti dar si studentii si elevii care activeaza in regim de voluntariat vor fi redistribuiti, incepand de astazi, pentru a venit in ajutorul personalului medical din spitale si serviciile de urgenta. Anunt pentru toti medicii rezidenti Medicii rezidenti de la urgente, anestezie, terapie .

Surpriza neasteptata pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Cat a ajuns sa coste litrul de carburant

Urgenta medicala impusa de pandemie a determinat o scadere a cererii de carburanti fosili, ceea ce a dus la scaderea continua a pretului acestora. O campanie de ieftinire anticipata de specialistii in domeniu. ingrijorari care scad pretul petrolului La inceputul acestei saptamani, in Moldova, zona cu cele mai mici preturi la pompa, un litru de .

Digi RCS RDS face un anunt pentru toti clientii. Ce trebuie sa faci si sa nu faci in aceasta perioada

Criza coronavirusului atrage masuri de urgenta luate de majoritatea companiilor, iar operatorii de telefonie mobila nu fac exceptie. Cel mai mare operator de cablu si internet din tara noastra, Digi RCS & RDS face un anunt de ultima ora. Compania isi indeama clientii sa ramana in siguranta in case si sa plateasca online, cu cardul, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )