Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alimentele bune pentru vederea ta. Trebuie sa le consumi zilnic pentru sanatatea ochilor

Playtech Playtech,
Alimentele bune pentru vederea ta. Trebuie sa le consumi zilnic pentru sanatatea ochilor

Vederea iti joaca feste? Senzatia de ochi grei, aparuta din cauza oboselii, poate fi diminuata simplu, schimbandu-ti meniul. Include in dieta ta aceste alimente. Alimente pe care trebuie sa le consumi zilnic pentru a sta departe de ochelarii de vedere Oboseala, stresul, poluarea, lipsa de vitamina A, dar si produsele de ingrijire si statul indelung . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti soferii romani. DRPCIV a facut anuntul asteptat de cativa ani buni

In sfarsit, vesti bune pentru toti soferii romani. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a facut anuntul asteptat de cativa ani buni de conducatorii auto din Romania. Soferii romani, veste extraordinara de la DRPCIV Dupa ani de zile de stat la cozi interminabile, nervi si timp pierdut, Directia Regim Permise de .

Cine va beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Vesti bune pentru milioane de romani!

Vesti bune pentru milioane de romani, dupa ce s-a aflat ca vor beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Milioane de romani va beneficia de medicamente gratuite. De cand intra in vigoare Legea La cererea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobat in sedinta de vineri, 4 decembrie, Hotararea privind modificarea si completarea anexei la .

Vesti bune pentru soferii din Romania. Cum vor gasi locuri de parcare mai repede

Intr-un oras ca Bucurestiul cu aproape 2 milioane de locuitori, locurile de parcare sunt clar o problema. Lipsa parcarilor, sau a locurilor de parcare a generat, nu de putine ori, adevarate polemici, fie politice fie sociale. O echipa de dezvoltatori au venit in intampinarea romanilor, si au creat o aplicatie de parking-sharing, denumita yeParking. Locurile .

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Alimentul care este aur pentru sanatate. Trebuie consumat cat mai des

Alimentul acesta este aur pentru sanatate si e, cu siguranta, unul dintre cele mai iubite produse din frigider. Motivele pentru care trebuie consumat cat mai des sunt nenumarate, iar medicii incurajeaza sa il mancam in cantitati cat mai mari. Ce aliment trebuie consumat cat mai des de romani Medicii atrag atentia asupra unui aliment care .

VIDEO Piedone: in 2018, Economat a cumparat un patinoar de 1 hectar pentru care trebuie sa platim 30 milioane de euro. Ursuleti si pinguini de 1000 euro bucata si peste 5000 de perechi de patine de 1,2 milioane euro stau de 2 ani in depozit

Economat, una dintre companiile Primariei Sector 5, a cumparat in 2018, in timpul primarului Daniel Florea, un patinoar artificial de 10. 000 mp pentru care a platit circa 30 milioane de euro, patine de 1,2 milioane de euro, ursuleti ajutatori de 1. 000 de euro bucata si pinguini de 500. 000 de euro, a postat actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina de Facebook a Primariei. Desi patinoarul sta de 2 ani nefolosit in depozit, facturile au venit acum la plata la Primaria Sectorului 5, dar primarul spune ca nu le va plati. Sa le scoata la vanzare ca sa-si recupereze banii, spune acesta.

Ministrul Nicolae Ciuca, la iesirea de la urne: Am votat pentru infrastructura, pentru ca trebuie sa legam Doljul de tara si de Europa (VIDEO)

Ministrul Aparari, Nicolae Ciuca, a declarat, duminica, dupa ce a iesit de la urne ca a votat pentru modernizarea judetului Dolj, pentru modernizarea Romaniei, pentru un sistem de educatie modern: Nicolae.

Ministrul Nicolae Ciuca, la iesirea de la urne: Am votat pentru infrastructura, pentru ca trebuie sa legam Doljul de tara si de Europa (VIDEO)

Ministrul Aparari, Nicolae Ciuca, a declarat, duminica, dupa ce a iesit de la urne ca a votat pentru modernizarea judetului Dolj, pentru modernizarea Romaniei, pentru un sistem de educatie modern: Nicolae.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )