Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alimentele care ajuta bolnavii cu covid-19. Ce trebuie sa manance zilnic, de fapt

Playtech Playtech,
Alimentele care ajuta bolnavii cu covid-19. Ce trebuie sa manance zilnic, de fapt

Studiu: alimentele care ajuta bolnavii de COVID-19. Specialistii de la Imperial College London au anuntat descoperirile preliminarii ale cercetarii. Alimentele care ii ajuta pe bolnavii de COVID-19 in lupta cu virusul Un studiu lansat de Fundatia Vodafone impreuna cu cercetatorii de la Imperial College London a identificat cateva combinatii ale medicamentelor existente si moleculelor din . continuă pe Playtech

Alimentele bune pentru vederea ta. Trebuie sa le consumi zilnic pentru sanatatea ochilor

Vederea iti joaca feste? Senzatia de ochi grei, aparuta din cauza oboselii, poate fi diminuata simplu, schimbandu-ti meniul. Include in dieta ta aceste alimente. Alimente pe care trebuie sa le consumi zilnic pentru a sta departe de ochelarii de vedere Oboseala, stresul, poluarea, lipsa de vitamina A, dar si produsele de ingrijire si statul indelung .

Alimentele care sunt sanatate curata pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume in pandemie

Ce trebuie sa introduci in meniul tau zilnic? Unele alimente sunt extrem de sanatoase si benefice pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume pe cat de des posibil. De ce lucruri trebuie sa tii cont cand iti faci lista de cumparaturi? Lista de cumparaturi: alimente care sunt extrem de sanatoase pentru organism Alimentatia e .

Alimentele care nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Sunt 3 la numar

Trei alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa. Este vorba despre trei surse de proteine si carbohidrati sanatosi, care ajuta in lansarea unui stil de viata in parametri normali. Sanatate si nutritie: trei alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa Stil de viata sanatos este un proces complex, ce necesita, in primul rand, .

Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare. Toti romanii care muncesc de acasa le cauta

Sa nu uitam ca ceea ce mancam influenteaza in mare masura capacitatea noastra de concentrare, dar chiar si starea emotionala. Exista, asadar, o serie de alimente care pot sa imbunatateasca, prin consumul lor, functiile creierului, a declarat nutritionistul Lygia Alexandrescu, azi, la Antena 3. Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare Ca si .

Topul alimentelor care te fac fericit. Trebuie sa le consumi in pandemie

Cu toate ca poate sa sune ciudat, chiar si alimentele pot sa te binedispuna. Astfel ca sunt multe alimente care iti pot schimba starea dupa ce le-ai consumat. Alimentele grase iti dau o stare de somnolenta, devii mai lenes dupa ce le consumi ori te fac sa devii nemultumit. Alimente care te fac fericit Oul .

Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Asociatiile de proprietari nu mai au aceasta obligativitate

Vesti bune pentru cei care locuiesc in apartamente. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Iata ce obligativitatea nu mai au asociatiile de proprietari acum! Schimbari importante pentru asociatiile de proprietari Noi informatii importante pentru cei care locuiesc in apartamente, in Romania. Conform ANSPDCP Autoritatea Romana de Protectie a Datelor), asociatiile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )