Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alimentele care te ajuta sa slabesti mancand. Toti romanii trebuie sa le treaca pe lista de cumparaturi

Playtech Playtech,
Alimentele care te ajuta sa slabesti mancand. Toti romanii trebuie sa le treaca pe lista de cumparaturi

Infometarea nu este singurul mod de a da jos kilogramele in plus. Specialistii atrag atentia si spun ca trebuie doar sa stim ce anume putem consuma in timpul dietelor. Acestea sunt alimentele care te ajuta sa slabesti mancand! Trebuie incluse cat mai repede pe lista de cumparaturi a fiecarui roman. Care sunt alimentele ce te . continuă pe Playtech

Alimentele care te ajuta sa slabesti rapid si usor. Toti romanii trebuie sa le aiba in casa

Daca ai incercat tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos kilogramele in exces, nutritionistii iti recomanda sa incerci sa consumi anumite fructe si legume. Acestea sunt alimentele care te ajuta sa slabesti rapid si usor. Alimente care te ajuta sa slabesti Desi internetul este plin de tot felul de diete-minune, medicii .

Alimentele care iti taie pofta de dulce, noaptea. Toti romanii trebuie sa le consume ziua, pana in ora 19

Ce alimente te ajuta sa scapi de pofta de dulce? Gurmanzii care doresc sa fie mai atenti la alimentatie ar trebui sa stie asta. Sunt cateva gustari pe care le poti manca fara probleme pana la orele 19:00. Ce alimente iti taie pofta de dulce? Oricat ai tine o dieta, pofticiosii au in minte exact .

Ce se intampla daca pui sare peste ananas. Toti romanii trebuie sa afle acest truc genial

Un truc ingenios pentru care ai nevoie doar de ananas si sare. Ce se intampla daca le combini pe cele doua? Aceasta optiune de consum te va ajuta sa-l mananci mai cu pofta. Iata care este explicatia specialistilor! De ce sa pui sare pe ananas? Ananasul este iubit de oameni, dar in cele doua forme .

Cum combati gandacul de Colorado cu un ingredient din bucataria ta. Toti romanii de la tara trebuie sa afle reteta

Gandacul de Colorado este cunoscut in toata lumea dupa coloritul sau, dar in special dupa ravagiile pe care le poate face in plantatiile de cartofi. El poate ataca si plantele de rosii, vinete sau matraguna. Metoda de combatere a acestui parazit care a fost testata si a dat rezultate. Solutie impotriva gandacului de Colorado.

Alimentele care te baloneaza zilnic, dar tot le mananci. Ce greseala majora fac romanii in alimentatie

Mancatul din fuga, gustari nesanatoase, pauze prea mari intre mese, portii gigantice si alte obiceiuri incorecte de alimentare pun amprenta asupra organismului nostru si sunt cauza sau factorul care favorizeaza anumite boli sau stari mai putin bune de sanatate. Daca te simti balonat, ai probleme cu scaunul, dureri de burta sau arsuri la stomac, atunci .

Alimentele care nu trebuie consumate crude. Rosiile sunt printre ele

V-ati fi gandit oare vreodata ca rosiile pe care le consumati crude pot deveni periculoase? Sau ca si merele intra in aceasta categorie? Ei bine, trebuie sa stiti ca exista anumite alimente care va pot imbolnavi daca le consumati fara a le gati inainte. Iata, mai exact, cinci dintre alimentele care nu trebuie consumate crude.

Ingredientul folosit de toti romanii, care poate fi foarte toxic. Capcana in care cad multi

Din ce in ce mai multi medici se plang ca problemele de sanatate cu care ne confruntam reprezinta rezultatul unei educatii alimentare precare. Acestia spun ca un ingredient folosit de toti romanii poate fi extrem de toxic pentru organism daca nu este consumat corespunzator. Carnea, ingredientul care poate fi foarte toxic Romanii ajung la medici .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

Mituri despre curatenie. Trucurile care dau gres, dar pe care le stiu toti romanii

Sarea scoate orice pata, pliculetele de ceai indeparteaza mirosurile neplacute, bicarbonatul este produsul-minune din casa. Cate dintre trucurile recomandate gospodinelor sunt doar mituri despre curatenie? Multe dintre ele nu functioneaza, dar multi romani nu pot renunta la ele! Cele mai cunoscute mituri despre curatenie. Care sunt trucurile care dau gres de fiecare data? Otetul, sarea, .

Ce se va intampla cu facturile la gaze si energie. Vestea pe care toti romanii o asteptau!

Aflat inca la stadiul de proiect, un ordin ANRE ii obliga pe furnizorii de gaze si energie electrica sa ramburseze sumele incasate de la clientii care au platit anticipat pentru consumul estimat, daca diferenta dintre cat s-a platit pe estimat si cat s-a consumat, depaseste 100 de lei. Ce se intampla cu facturile la gaze .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )