Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alimentele care te ajuta sa slabesti rapid si usor. Toti romanii trebuie sa le aiba in casa

Playtech Playtech,
Alimentele care te ajuta sa slabesti rapid si usor. Toti romanii trebuie sa le aiba in casa

Daca ai incercat tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos kilogramele in exces, nutritionistii iti recomanda sa incerci sa consumi anumite fructe si legume. Acestea sunt alimentele care te ajuta sa slabesti rapid si usor. Alimente care te ajuta sa slabesti Desi internetul este plin de tot felul de diete-minune, medicii . continuă pe Playtech

Fructul minune care trateaza infectiile si combate imbatranirea. Toti romanii ar trebui sa il consume zilnic

Trateaza infectiile, combate imbatranirea si distruge bacteriile acestea sunt doar cateva dintre beneficiile leacului minune. Fructul poate fi intalnit in Europa, nordul Asiei, Groenlanda, vestul Canadei si vestul Statelor Unite. Afinele, pastila de sanatate: trateaza infectiile si combate imbratranirea. Medicii recomanda consumul de cateva ori pe saptamana Afinele sunt cele mai sanatoase fructe, cu .

Alimentele care iti taie pofta de dulce, noaptea. Toti romanii trebuie sa le consume ziua, pana in ora 19

Ce alimente te ajuta sa scapi de pofta de dulce? Gurmanzii care doresc sa fie mai atenti la alimentatie ar trebui sa stie asta. Sunt cateva gustari pe care le poti manca fara probleme pana la orele 19:00. Ce alimente iti taie pofta de dulce? Oricat ai tine o dieta, pofticiosii au in minte exact .

Cafeaua din comert care te imbolnaveste cu bacterii si mucegaiuri. Toti romanii o consuma zilnic

Ieftina, usor de gasit, la orice colt de strada, statie de metrou sau cladire de birouri, cafeaua de la aparatele automate poate fi mai periculoasa pentru sanatatea consumatorului decat ne-am imagina. Din nefericire, specialistii trag un semnal de alarma ingrijorator: acest tip de cafea ne poate imbolnavi! Toti romanii o consuma zilnic, chiar si acasa! .

Alimentele care te baloneaza zilnic, dar tot le mananci. Ce greseala majora fac romanii in alimentatie

Mancatul din fuga, gustari nesanatoase, pauze prea mari intre mese, portii gigantice si alte obiceiuri incorecte de alimentare pun amprenta asupra organismului nostru si sunt cauza sau factorul care favorizeaza anumite boli sau stari mai putin bune de sanatate. Daca te simti balonat, ai probleme cu scaunul, dureri de burta sau arsuri la stomac, atunci .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

Ce se va intampla cu facturile la gaze si energie. Vestea pe care toti romanii o asteptau!

Aflat inca la stadiul de proiect, un ordin ANRE ii obliga pe furnizorii de gaze si energie electrica sa ramburseze sumele incasate de la clientii care au platit anticipat pentru consumul estimat, daca diferenta dintre cat s-a platit pe estimat si cat s-a consumat, depaseste 100 de lei. Ce se intampla cu facturile la gaze .

Cum combati gandacul de Colorado cu un ingredient din bucataria ta. Toti romanii de la tara trebuie sa afle reteta

Gandacul de Colorado este cunoscut in toata lumea dupa coloritul sau, dar in special dupa ravagiile pe care le poate face in plantatiile de cartofi. El poate ataca si plantele de rosii, vinete sau matraguna. Metoda de combatere a acestui parazit care a fost testata si a dat rezultate. Solutie impotriva gandacului de Colorado.

De ce nu tin florile in vaza. Greseala pe care toti romanii o fac dupa ce pun buchetele in apa

Ca sa te bucuri mai mult timp de florile pe care le primesti sau pe care le cumperi pentru a-ti infrumuseta casa, este nevoie sa respecti cateva reguli simple. Florile la fir nu rezista in vaza mult timp. Mit sau realitate? Desi multa lume crede ca florariile au un secret bine pastrat pentru a mentine .

Ierburile care ne fac bine, dar le calcam la picioare. Toti romanii fac aceasta greseala majora

Calcam in picioare ierburi care ne fac bine, daca am sti cum sa le folosim. Unul dintre cei mai importanti specialisti in domeniu din tara atrage atentia romanilor care fac aceasta greseala majora. Ce plante, considerate de multi ca fiind buruieni, sunt, de fapt, miraculoase pentru sanatatea noastra? Greseala majora facuta de romani. Ce buruieni .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Se intampla de la 1 ianuarie 2020 cu caldura

Ajutorul pentru incalzirea locuintei devine o amintire frumoasa dupa iarna 2020-2021. Astfel, incepand cu aceasta data, ajutorul pentru incalzire va fi inlocuit cu venitul minim de incluziune. Potrivit noilor prevederi legale, suplimentul financiar va trebui solicitat primariei, pentru ca el nu se va mai acorda automat. Vesti proaste pentru o mare parte dintre romani. Ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )