Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alimentele care te baloneaza zilnic, dar tot le mananci. Ce greseala majora fac romanii in alimentatie

Playtech Playtech,
Alimentele care te baloneaza zilnic, dar tot le mananci. Ce greseala majora fac romanii in alimentatie

Mancatul din fuga, gustari nesanatoase, pauze prea mari intre mese, portii gigantice si alte obiceiuri incorecte de alimentare pun amprenta asupra organismului nostru si sunt cauza sau factorul care favorizeaza anumite boli sau stari mai putin bune de sanatate. Daca te simti balonat, ai probleme cu scaunul, dureri de burta sau arsuri la stomac, atunci . continuă pe Playtech

Alimentele care iti taie pofta de dulce, noaptea. Toti romanii trebuie sa le consume ziua, pana in ora 19

Ce alimente te ajuta sa scapi de pofta de dulce? Gurmanzii care doresc sa fie mai atenti la alimentatie ar trebui sa stie asta. Sunt cateva gustari pe care le poti manca fara probleme pana la orele 19:00. Ce alimente iti taie pofta de dulce? Oricat ai tine o dieta, pofticiosii au in minte exact .

Alimentele care constipa bebelusii. Nu trebuie sa ii hranesti cu ele, sub nicio forma

In primii ani de viata, copiii au nevoie de o dieta bazata pe lipide, deoarece cresterea lor, inclusiv dezvoltarea creierului, a sistemului nervos si multiplicarea de celule din organismul lor are nevoie de acest substrat concentrat nutritiv care este format din grasimi. O alimentatie necorespunzatoare poate duce la diferite probeleme, cea mai intalnita fiind constipatia.

Legumele minune care te slabesc daca le mananci des. Studiul care a dat peste cap ce stiau nutritionistii

Mananci mult si slabesti! Timp de patru ani, specialistii au urmarit pas cu pas rezultatele unei diete bogate in aceste alimente. Concluziile studiului sunt clare. Exista legume care, consumate des si in cantitati neasteptat de mari, te pot ajuta sa slabesti. Studiul ce a dat peste cap teoriile nutrisionistilor. Ce legume te pot ajuta sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )