Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alimentele care nu ingrasa niciodata, indiferent de ora la care le mananci. Toti romanii trebuie sa le consume

Playtech Playtech,
Alimentele care nu ingrasa niciodata, indiferent de ora la care le mananci. Toti romanii trebuie sa le consume

Stiai ca exista alimente care nu ingrasa, indiferent de la ora la care le mananci? Nutritionistii recomanda ca toti romanii sa le consume cu cea mai mare incredere. Alimente care nu ingrasa Specialistii in nutritie vorbesc adesea despre legume si fructe care au calorii negative. Conform acestora, indiferent de cantitatea consumata sau ora la care . continuă pe Playtech

Alimentele care sunt nocive daca le mananci dimineata. Din pacate, multi romani le consuma

Romanii nu stau deloc bine cu alimentatia! Pe langa faptul ca de cele mai multe ori majoritatea dau gres atunci cand vine vorba despre masa de pranz sau cina, din cauza programului incarcat. Prima si cea mai importanta masa a zilei este si ea incununata de greseli. Care sunt alimentele nocive pe care multi le .

Alimentele care iti afecteaza rinichii. Greseala alimentara pe care toti romanii o fac zilnic

Rinichii sunt o pereche de organe fiind parte esentiala a aparatului excretor. Rolul principal al rinchilor este excretia, realizat prin filtrarea sangelui, eliminarea prin urina a substantelor inutile sau daunatoare, care sunt produse de organismul propriu sau luate din mediul exterior. Iata care sunt alimentele care iti afecteaza rinchii si de ce anume trebuie sa .

Alimentele care sunt perfecte pentru creier. Cat de mult ajuta sa le consumam

Zi de zi suntem asaltati de probleme. Stilul de viata haotic, stresant, are un impact negativ asupra sanatatii sistemului nervos, singurul ce nu se poate regenera. Iata care sunt alimentele perfecte pentru creier. Cat de mult ajuta si cum trebuie consumate. Ce alimente sunt ideale pentru creier si cat de mult ajuta sa le consumam .

Leguma cu multe beneficii pe care trebuie s-o consumi zilnic. Toti romanii o au in bucatarie

O leguma pe care toti romanii o au in bucatarie este o adevarata sursa de sanatate. Daca o consumi zilnic, poti spune adio colesterolului crescut si, cel mai important, mai ales toamna, te ajuta sa tii virusurile la distanta. Usturoiul, leguma cu multe beneficii pentru sanatate, a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )