Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare. Toti romanii care muncesc de acasa le cauta

Playtech Playtech,
Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare. Toti romanii care muncesc de acasa le cauta

Sa nu uitam ca ceea ce mancam influenteaza in mare masura capacitatea noastra de concentrare, dar chiar si starea emotionala. Exista, asadar, o serie de alimente care pot sa imbunatateasca, prin consumul lor, functiile creierului, a declarat nutritionistul Lygia Alexandrescu, azi, la Antena 3. Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare Ca si . continuă pe Playtech

Alimentele care sunt sanatate curata pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume in pandemie

Ce trebuie sa introduci in meniul tau zilnic? Unele alimente sunt extrem de sanatoase si benefice pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume pe cat de des posibil. De ce lucruri trebuie sa tii cont cand iti faci lista de cumparaturi? Lista de cumparaturi: alimente care sunt extrem de sanatoase pentru organism Alimentatia e .

Plantele care iti intaresc imunitatea in pandemie. Toti romanii ar trebui sa le consume

Daca vrei sa iti protejezi organismul de virusul care a afectat intreaga lume, specialistii in produse naturiste iti recomanda sa te indrepti catre plante care iti intaresc imunitatea. Medicii spun ca toti romanii ar trebui sa le consume. Care sunt plantele care iti intaresc imunitatea in asteptarea vaccinului care sa ne protejeze de COVID-19, medicii .

Alimentele care nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Sunt 3 la numar

Trei alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa. Este vorba despre trei surse de proteine si carbohidrati sanatosi, care ajuta in lansarea unui stil de viata in parametri normali. Sanatate si nutritie: trei alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa Stil de viata sanatos este un proces complex, ce necesita, in primul rand, .

Alimentele care ajuta bolnavii cu covid-19. Ce trebuie sa manance zilnic, de fapt

Studiu: alimentele care ajuta bolnavii de COVID-19. Specialistii de la Imperial College London au anuntat descoperirile preliminarii ale cercetarii. Alimentele care ii ajuta pe bolnavii de COVID-19 in lupta cu virusul Un studiu lansat de Fundatia Vodafone impreuna cu cercetatorii de la Imperial College London a identificat cateva combinatii ale medicamentelor existente si moleculelor din .

Reteta de Craciun cu care iti vei impresiona invitatii: Brad cu Nutella

Acest preparat in forma de brad se poate gati mai usor decat ai putea crede. Doar urmareste reteta pas cu pas! Important este sa pui Nutella din abundenta pe straturile de foitaj marcate, apoi sa rasucesti usor pentru a forma ramuri perfecte de brad. Desertul este ideal pentru petrecerile de Craciun. Reteta pentru masa de .

UniCredit, a treia banca din sistem care iti permite sa scoti bani de la bancomat cu telefonul mobil

UniCredit Bank a introdus optiunea de retragere de bani de la bancomat cu ajutorul telefonului mobil. Clientii pot obtine din aplicatia mobila un cod pe care sa il utilizeze la ATM pentru a retrage suma dorita, fara a mai avea nevoie de cardul fizic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )