Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. Romanii trebuie sa nu le mai arunce

Playtech Playtech,
Alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. Romanii trebuie sa nu le mai arunce

In ziua de azi, romanii cumpara mai multa mancare decat pot consuma. Si, de cele mai multe ori, aceasta expira si ajunge la cosul de gunoi. Dar am descoperit alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. in mare parte, acestea sunt legume si fructe, depozitate corect. Alimentele care pot fi . continuă pe Playtech

Alimentele care te scot din depresie. Toti romanii trebuie sa le manance zilnic

Un studiu recent a descoperit si publicat lista cu alimentele care te scot din depresie. Cu toate ca medicii iti spun imediat sa treci pe pastile, pentru orice afectiune, iata ca aceasta boala neagra si urata poate fi alungaa mancand. Conform studiului realizat de revista Molecular Psychiatry, intre depresie si dieta este o legatura stransa.

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

Alimentele care se vor interzice in magazinele din Romania. O singura conditie le poate tine pe piata

Schimbare istorica! Acestea sunt alimentele care se vor interzice in magazinele din Romania. Cum vor putea ramane, totusi, pe piata?! Alimente interzise in magazinele din Romania Un proiect de ordine al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost pus in dezbatere publica. Daca va fi admis, mai multe alimente vor fi scoase de pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )