Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alimentele care te scot din depresie. Toti romanii trebuie sa le manance zilnic

Playtech Playtech,
Alimentele care te scot din depresie. Toti romanii trebuie sa le manance zilnic

Un studiu recent a descoperit si publicat lista cu alimentele care te scot din depresie. Cu toate ca medicii iti spun imediat sa treci pe pastile, pentru orice afectiune, iata ca aceasta boala neagra si urata poate fi alungaa mancand. Conform studiului realizat de revista Molecular Psychiatry, intre depresie si dieta este o legatura stransa. continuă pe Playtech

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Leguma care are mai multa vitamina C decat citricele. Toti romanii trebuie sa o consume zilnic: Mancati din belsug

Da, ati citit bine! Exista o leguma care are mai multa vitamina C decat citricele. Medicii ne recomanda sa o consumam din belsug in fiecare zi. Ce leguma are mai multa vitamina C decat citricele Desi te-ai fi asteptat ca citricele sa fie alimentele cu cel mai mare continut de vitamina C, iata ca lucrurile .

Bautura care te apara de boli si iti da energie, imediat. Toti romanii trebuie sa o consume inainte de venirea iernii

Pentru a-ti construi imunitatatea organismului, care sa lupte impotriva bolilor si a virusilor, este important sa tinem cont de o bautura care sa ne ajute in lupta impotriva infectiilor. Se stie ca, in general, imunitatea este data de alimentatie si de tot ceea ce consumam. Bautura care te apara de boli si iti da energie .

Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021. Toti romanii trebuie sa afle

Vesti bune pentru unii soferi din tara. Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021 sunt cele cu volan pe dreapta, aduse aici de catre romanii care si le-au achizitionat din alte tari straine unde lucreaza, de fapt. Este vorba de masinile cu volan pe dreapta, aduse din Marea Britanie. Motivul principal este vizibilitatea .

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. Romanii trebuie sa nu le mai arunce

In ziua de azi, romanii cumpara mai multa mancare decat pot consuma. Si, de cele mai multe ori, aceasta expira si ajunge la cosul de gunoi. Dar am descoperit alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. in mare parte, acestea sunt legume si fructe, depozitate corect. Alimentele care pot fi .

De ce nu trebuie sa rupi frunzele de ridichie. Greseala majora pe care toti romanii o fac, de fapt

Desi suntem obisnuiti sa-i cerem vanzatorului, la piata, sa rupa frunzele, atunci cand cumparam ridichi, ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte de a-i mai incuviinta asta. Ridichea se poate consuma cu tot cu frunze. De ce nu trebuie sa rupi frunzele de la ridichi Frunzele de ridichi au proprietati vitaminizante si remineralizante .

LIDL Romania, anunt major pentru toti romanii care cumpara de la ei. Ce se intampla

LIDL Romania a facut un anunt major pentru toti cei care fac cumparaturi in magazinele sale. LIDL Romania are o cerere foarte importanta pentru toti romanii. Ce anuunta lantul de magazine vezi un pic mai jos. LIDL Romania a facut cel mai important anunt pentru clientii sai din Romania. Ce se intampla in lantul de .

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen! Se dau banii inapoi. Cum ii recuperezi

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen, cea impusa de Primaria Capitalei. Se dau banii inapoi si ii vei primi doar daca depui o cerere pentru rambursarea sumei platite in avans. Aceasta se poate depune incepand de luni, 14 septembrie 2020, ziua in care incepe si scoala. Vesti bune pentru toti romanii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )