Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alimentele care se scumpesc, din nou, in Romania. Motivul trist dupa o noua majorare de preturi

Playtech Playtech,
Alimentele care se scumpesc, din nou, in Romania. Motivul trist dupa o noua majorare de preturi

In urma cu 8 luni, ONU anunta ca va urma o foamete extrema, informand ca cel putin 256 de milioane de oameni sunt in pragul infometarii. Numarul lor este in crestere si poate ca se va dubla sau tripla in urma pandemiei. Specialistii in siguranta alimentara au facut bine calculele, iar avertismentul din 2020 s-a . continuă pe Playtech

Alimentele care sunt aur pentru stomac. Sunt mai bune decat medicamentele

Daca pana acum nu a functionat niciun tratament prescris de medic pentru afectiuni gastrice, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele considerate a fi aur pentru stomac. Specialistii in produse naturiste sustin ca acestea ar fi chiar mai bune decat medicamentele. Alimente pentru tratarea stomacului Ai probleme gastrice si niciun medicament nu pare sa isi .

Sinaia intra din nou in scenariul rosu: intre timp, turistii au format o coada imensa la telecabina si nu respecta regulile de distantare

Rata de infectare in Sinaia a depasit 3 cazuri la mia de locuitori. Asta inseamna ca se vor inchide din nou terasele, restaurantele, cafenelele. Partiile insa nu se vor inchide, iar cozile uriase, formate de schiorii care incearca sa urce pe munte, se vor forma si in zilele urmatore.

Sinaia, din nou in scenariul rosu. Ce restrictii reintra in vigoare

Rata de infectare din Sinaia a depasit 3 cazuri la mia de locuitori, astfel ca statiunea montana reintra in scenariul rosu. Sinaia, din nou in scenariul rosu O serie de masuri vor fi.

RAED ARAFAT, DESPRE DESCHIDEREA SCOLILOR: Posibil sa se raspandeasca din nou, prin copii, virusul din casa in casa

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca specialistii isi doresc reluarea cursurilor fata in fata, insa trebuie luata in considerare situatia epidemiologica si, daca totul este ok, scolile ar putea fi deschise in al doilea semestru. intrebat de ce nu s-au deschis acum scolile, Arafat a precizat ca perioada ramasa pana la urmatoarea vacanta este mica si inca nu s-a evaluat impactul sarbatorilor de iarna. Posibil sa se raspandeasca din nou, prin copii, virusul din casa in casa, a explicat Arafat.

Rata de infectare cu COVID-19 la Sinaia a trecut din nou de 3 Care este indicele in statiunile de pe Valea Prahovei

Rata de infectare cu COVID-19 in statiunea Sinaia a depasit pentru a doua oara trei cazuri la mia de locuitori, vineri, fiind a doua localitate din Prahova cu cel mai mare indice de infectare, conform datelor transmise de Prefectura.

FCSB, fortata sa plece din nou de pe Arena Nationala

Liderul din CASA Liga 1 dupa prima parte a sezonului regular trebuie sa-si gaseasca un alt loc pe care sa-l numeasca acasa.

Donald Trump insinueaza din nou ca alegerile prezidentiale din SUA au fost fraudate. Mesaj pentru sustinatorii sai: Amintiti-va mereu de aceasta zi

Donald Trump, presedinte inca in exercutiu al Statelor Unite, a revenit pe Twitter cu un nou mesaj dupa ce mai multi sustinatori de-ai au fortat intrarea in cladirea Capitoliului, iar unii dintre ei au si re.

Noua lista cu zona galbena. Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata vineri de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )