Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alimentele care sunt perfecte pentru creier. Cat de mult ajuta sa le consumam

Playtech Playtech,
Alimentele care sunt perfecte pentru creier. Cat de mult ajuta sa le consumam

Zi de zi suntem asaltati de probleme. Stilul de viata haotic, stresant, are un impact negativ asupra sanatatii sistemului nervos, singurul ce nu se poate regenera. Iata care sunt alimentele perfecte pentru creier. Cat de mult ajuta si cum trebuie consumate. Ce alimente sunt ideale pentru creier si cat de mult ajuta sa le consumam . continuă pe Playtech

Alimentele care sunt nocive daca le mananci dimineata. Din pacate, multi romani le consuma

Romanii nu stau deloc bine cu alimentatia! Pe langa faptul ca de cele mai multe ori majoritatea dau gres atunci cand vine vorba despre masa de pranz sau cina, din cauza programului incarcat. Prima si cea mai importanta masa a zilei este si ea incununata de greseli. Care sunt alimentele nocive pe care multi le .

Alimentele care iti afecteaza rinichii. Greseala alimentara pe care toti romanii o fac zilnic

Rinichii sunt o pereche de organe fiind parte esentiala a aparatului excretor. Rolul principal al rinchilor este excretia, realizat prin filtrarea sangelui, eliminarea prin urina a substantelor inutile sau daunatoare, care sunt produse de organismul propriu sau luate din mediul exterior. Iata care sunt alimentele care iti afecteaza rinchii si de ce anume trebuie sa .

Alimentele care nu ingrasa niciodata, indiferent de ora la care le mananci. Toti romanii trebuie sa le consume

Stiai ca exista alimente care nu ingrasa, indiferent de la ora la care le mananci? Nutritionistii recomanda ca toti romanii sa le consume cu cea mai mare incredere. Alimente care nu ingrasa Specialistii in nutritie vorbesc adesea despre legume si fructe care au calorii negative. Conform acestora, indiferent de cantitatea consumata sau ora la care .

Ceaiul care face minuni pentru sanatate. Ingredientul secret si putin cunoscut

Consumat zilnic, ceaiul creste imunitatea organismului si scade riscurile de tumori pe creier si de accident vascular cerebral. Pentru a avea efecte maxime, profesorul de chimie Simon Gibbons de la University College din Londra spune ca trebuie comsumate zilnic trei cani de ceai. Acum intervine alegerea unui ceai pe gustul fiecaruia. Daca doresti ceva despre .

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Suedia ar putea fi prima tara no cash: Unii tineri habar nu au cum arata banii reali. Care sunt riscurile?

Suedia ar putea fi prima tara care trece la nivelul urmator, cel al unei lumi fara bancnote si monede, in conditiile in care pandemia de coronavirus a facut ca platile cash sa fie pe cale de disparitie in foarte multe state, arata o analiza Bloomberg. Cum ar arata insa aceasta lume si care sunt totusi riscurile unui viitor inevitabil?.

Compania lui Elon Musk vrea sa faca un Uber pentru spatiu: cat costa o lansare?

Mai putin de 600 de oameni au fost in spatiu in intreaga istorie a omenirii si, aparent, un jurnalist de la Futurism vrea sa fie unul dintre oamenii care parasesc planeta noastra pentru o.

Care sunt primele semne ca ai fost infectat cu noul COVID-19? La ce simptome trebuie sa fii atent si ce trebuie sa urmaresti

Noul virus COVID-19 continua sa fie de neoprit si se manifesta diferit de la o persoana la altain functie de organismal fiecaruia. Lumea este tot mai speriata si cauta sa-si ia toate masurile pentru.

Parintii din Romania pot cere zile libere platite, pentru a sta cu copiii: care sunt conditiile

In contextul in care multi copii din Romania vor incepe astazi scoala online, parintii au dreptul sa stea cu ei acasa si sa fie platiti pentru asta, in anumite conditii. Legislatia.

LA DATA DE 29 OCTOMBRIE Actionarii SIF Oltenia sunt convocati pentru alegerea administratorilor

Actionarii SIF Oltenia SIF5) sunt convocati, la data de 29 octombrie, pentru alegerea, prin metoda votului cumulativ, a cinci administratori ca membri ai Consiliului SIF-ului, cu un mandat de patru ani, se arata intr-un raport al societatii de investitii financiare din Craiova postat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )