Libnet.ro
UNICEF

12:46

Alimentele care nu trebuie consumate crude. Rosiile sunt printre ele

Playtech Playtech,
Alimentele care nu trebuie consumate crude. Rosiile sunt printre ele

V-ati fi gandit oare vreodata ca rosiile pe care le consumati crude pot deveni periculoase? Sau ca si merele intra in aceasta categorie? Ei bine, trebuie sa stiti ca exista anumite alimente care va pot imbolnavi daca le consumati fara a le gati inainte. Iata, mai exact, cinci dintre alimentele care nu trebuie consumate crude. continuă pe Playtech

Alimentele care te ajuta sa slabesti rapid si usor. Toti romanii trebuie sa le aiba in casa

Daca ai incercat tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos kilogramele in exces, nutritionistii iti recomanda sa incerci sa consumi anumite fructe si legume. Acestea sunt alimentele care te ajuta sa slabesti rapid si usor. Alimente care te ajuta sa slabesti Desi internetul este plin de tot felul de diete-minune, medicii .

Alimentele care iti taie pofta de dulce, noaptea. Toti romanii trebuie sa le consume ziua, pana in ora 19

Ce alimente te ajuta sa scapi de pofta de dulce? Gurmanzii care doresc sa fie mai atenti la alimentatie ar trebui sa stie asta. Sunt cateva gustari pe care le poti manca fara probleme pana la orele 19:00. Ce alimente iti taie pofta de dulce? Oricat ai tine o dieta, pofticiosii au in minte exact .

Alimentele care constipa bebelusii. Nu trebuie sa ii hranesti cu ele, sub nicio forma

In primii ani de viata, copiii au nevoie de o dieta bazata pe lipide, deoarece cresterea lor, inclusiv dezvoltarea creierului, a sistemului nervos si multiplicarea de celule din organismul lor are nevoie de acest substrat concentrat nutritiv care este format din grasimi. O alimentatie necorespunzatoare poate duce la diferite probeleme, cea mai intalnita fiind constipatia.

Alimentele care te baloneaza zilnic, dar tot le mananci. Ce greseala majora fac romanii in alimentatie

Mancatul din fuga, gustari nesanatoase, pauze prea mari intre mese, portii gigantice si alte obiceiuri incorecte de alimentare pun amprenta asupra organismului nostru si sunt cauza sau factorul care favorizeaza anumite boli sau stari mai putin bune de sanatate. Daca te simti balonat, ai probleme cu scaunul, dureri de burta sau arsuri la stomac, atunci .

Este oficial. Zile libere platite pentru parinti. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca

Chiar daca noul an scolar a inceput doar de o saptamana, in multe institutii de invatamant situatia s-a schimbat radical. Pandemia de COVID-19 ridica probleme seriose autoritatilor, dar si parintilor si bunicilor. in doar cinci zile de desfasurare a cursurilor, multe scoli au trecut de la orele de la clasa, la orele online, desfasurate in .

Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Familiile cu mai multi de trei copii si cele monoparentale vor putea sa beneficieze de ajutoare din partea statului si de la firmele private. Pentru a primi aceste ajutoare, aceste familii vor avea nevoie de un card de beneficii. Acesta va fi acordat in urma eliberarii unui certificat pentru familie numeroasa. Se dau bani pentru .

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )