Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alimentele care nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Sunt 3 la numar

Playtech Playtech,
Alimentele care nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Sunt 3 la numar

Trei alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa. Este vorba despre trei surse de proteine si carbohidrati sanatosi, care ajuta in lansarea unui stil de viata in parametri normali. Sanatate si nutritie: trei alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa Stil de viata sanatos este un proces complex, ce necesita, in primul rand, . continuă pe Playtech

Alimentele care sunt sanatate curata pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume in pandemie

Ce trebuie sa introduci in meniul tau zilnic? Unele alimente sunt extrem de sanatoase si benefice pentru organism. Toti romanii trebuie sa le consume pe cat de des posibil. De ce lucruri trebuie sa tii cont cand iti faci lista de cumparaturi? Lista de cumparaturi: alimente care sunt extrem de sanatoase pentru organism Alimentatia e .

Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare. Toti romanii care muncesc de acasa le cauta

Sa nu uitam ca ceea ce mancam influenteaza in mare masura capacitatea noastra de concentrare, dar chiar si starea emotionala. Exista, asadar, o serie de alimente care pot sa imbunatateasca, prin consumul lor, functiile creierului, a declarat nutritionistul Lygia Alexandrescu, azi, la Antena 3. Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare Ca si .

Alimentele care ajuta bolnavii cu covid-19. Ce trebuie sa manance zilnic, de fapt

Studiu: alimentele care ajuta bolnavii de COVID-19. Specialistii de la Imperial College London au anuntat descoperirile preliminarii ale cercetarii. Alimentele care ii ajuta pe bolnavii de COVID-19 in lupta cu virusul Un studiu lansat de Fundatia Vodafone impreuna cu cercetatorii de la Imperial College London a identificat cateva combinatii ale medicamentelor existente si moleculelor din .

Horoscop 7 decembrie 2020. Zodia care trebuie sa fie cumpatata la shopping. Grija la bani!

Horoscop 7 decembrie 2020. inceput de saptamana cu mana pe buzunar pentru o zodie din horoscop. Numerele norocoase ale zilei de azi, luni, sunt 4, 32, 45 si 56. Culorile zilei care va vor face sa va simtiti mai bine sunt alb, argintiu si crem. Horoscop 7 decembrie 2020 Berbec Acesti nativi vor avea o .

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

EXCLUSIV Drama unui fost mare fotbalist. Nu a mai iesit de 9 luni din casa de frica covid-19

Iosif si Dana Rotariu, celebrii soti cu suflet de aur, au mari emotii, la vreme de pandemie, pentru copiii infiati, Kassandra 15 ani) si Cristinel 17 ani), care se confrunta cu probleme de sanatate. Baiatul, elev in clasa a -XI-a, sufera de diabet, astfel ca se afla in categoria persoanelor cu risc crescut. Dana Rotariu, .

Vestea zilei pentru utilizatorii Whatsapp. Noutatea pe care trebuie s-o afle toti romanii

Serviciul de mesagerie mobila WhatsApp, detinut de Facebook, a anuntat marti ca a introdus o noua functie, cos de cumparaturi, care permite utilizatorilor sa isi procure mare parte din achizitiile de zi cu zi prin intermediul aplicatiei. Oamenii pot rasfoi un catalog, pot selectiona mai multe produse si pot trimite comanda cu un singur mesaj, .

Violeta Alexandru: Am votat cu convingerea ca exista, in romani, un potential enorm care trebuie scos in evidenta

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru,a precizatca a votat cu convingerea ca exista, in romani, un potential enorm care trebuie scos in evidenta si pe baza muncii.

Cum faci sa ai pensie de 4.000 de lei. Metoda pe care trebuie sa o stii acum

Multi viseaza la o batranete linistita, dar nu toti stiu sa si-o asigure. in lipsa unui sistem predictibil administrat de stat, sunt cateva lucruri de facut in plus, care sa-ti.

Principalele reguli care trebuie respectate la slujbele de Sarbatori. Preotii, exceptati de purtarea mastii de protectie

Guvernul a stabilit, alaturi de reprezentantii cultelor religioase, regulile ce trebuie respectate in timpul slujbelor de Sarbatori, in contextul pandemiei de COVID-19. Preotii, exceptati de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )