Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alimentele pe care nu trebuie sa le mai consumi dupa aceasta varsta. Toti romanii ignora sfatul specialistilor

Playtech Playtech,
Alimentele pe care nu trebuie sa le mai consumi dupa aceasta varsta. Toti romanii ignora sfatul specialistilor

Cu toate ca medicii nutritionisti ne expun pericolele unei alimentatii nesanatoase, noi suntem complet indiferenti la sfaturile lor. Acestia au dezvaluit recent si alimentele pe care nu trebuie sa le mai consumi dupa varsta de 40 de ani. Daca sunt bune la gust, asta nu inseamna neaparat ca sunt si sanatoase. Specialistii in nutritie trag . continuă pe Playtech

Alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. Romanii trebuie sa nu le mai arunce

In ziua de azi, romanii cumpara mai multa mancare decat pot consuma. Si, de cele mai multe ori, aceasta expira si ajunge la cosul de gunoi. Dar am descoperit alimentele care pot fi mancate si dupa 5 ani de la expirare. in mare parte, acestea sunt legume si fructe, depozitate corect. Alimentele care pot fi .

Alimentele care te scot din depresie. Toti romanii trebuie sa le manance zilnic

Un studiu recent a descoperit si publicat lista cu alimentele care te scot din depresie. Cu toate ca medicii iti spun imediat sa treci pe pastile, pentru orice afectiune, iata ca aceasta boala neagra si urata poate fi alungaa mancand. Conform studiului realizat de revista Molecular Psychiatry, intre depresie si dieta este o legatura stransa.

Alimentele care se vor interzice in magazinele din Romania. O singura conditie le poate tine pe piata

Schimbare istorica! Acestea sunt alimentele care se vor interzice in magazinele din Romania. Cum vor putea ramane, totusi, pe piata?! Alimente interzise in magazinele din Romania Un proiect de ordine al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost pus in dezbatere publica. Daca va fi admis, mai multe alimente vor fi scoase de pe .

Cate calorii trebuie sa consumi zilnic, pentru o silueta perfecta. Diferente intre cei care fac miscare si sedentari

Specialistii in nutritie iti explica cate calorii trebuie sa consumi zilnic, pentru a avea o silueta perfecta. Numarul acestora difera in functie de cata miscare faci. Vrei o silueta perfecta? Iata cate calorii trebuie sa consumi zilnic Daca pana acum faceau furori dietele cu anumite grupe de alimente, nutritionistii recomanda sa mancam de toate, insa .

Leguma care are mai multa vitamina C decat citricele. Toti romanii trebuie sa o consume zilnic: Mancati din belsug

Da, ati citit bine! Exista o leguma care are mai multa vitamina C decat citricele. Medicii ne recomanda sa o consumam din belsug in fiecare zi. Ce leguma are mai multa vitamina C decat citricele Desi te-ai fi asteptat ca citricele sa fie alimentele cu cel mai mare continut de vitamina C, iata ca lucrurile .

Ce poti sa faci daca te blocheaza in parcare. Singurii pasi pe care trebuie sa ii urmezi

Ca sofer, cu siguranta ti s-a intamplat sa iti gasesti masina blocata in parcare si nu ai stiut ce trebuie sa faci din punct de vedere legal. Acestia sunt singurii pasi pe care trebuie sa ii urmezi! Ce faci daca te blocheaza in parcare Una dintre cele mai mari probleme pentru conducatorii auto este blocarea .

Cum se face vinul de casa. Care sunt etapele si regulile pe care trebuie sa le respecti

Vinul, fie ca este rosu sau alb, ramane bautura preferata a multor oameni. Vinul se transforma treptat din must intr-o bautura cu o aroma atat de gustoasa. Dar care sunt regulile si etapele pe care.

Legea parghiilor - in dezbatere in Parlament, cu tot cu punctul lui Arhimede, care, daca mai traia, ar fi beneficiat de o pensie majorata cu 40%

Constitutia ar trebui sa fie un text care sa produca instantaneu efecte in corpul legilor, fara ca cineva sa trebuiasca sa dea o cale dreapta pe care aceste efecte sa se produca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )