Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alimentele pe care nu trebuie sa le mananci pe stomacul gol, niciodata. Cat rau iti fac

Playtech Playtech,
Alimentele pe care nu trebuie sa le mananci pe stomacul gol, niciodata. Cat rau iti fac

Tu ce obisnuiesti sa consumi la micul dejun?! Specialistii in nutritie iti spun care sunt alimentele pe care nu trebuie sa le mananci niciodata pe stomacul gol. iti fac mai mult rau decat ti-ai fi putut inchipui vreodata. Iata de ce produse sa te feresti de acum inainte! Alimentele care nu trebuie consumate pe stomacul . continuă pe Playtech

Ce nu trebuie sa mananci niciodata pe stomacul gol. Evita-le la micul dejun!

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, dar nu orice iti face cu ochiul este recomandat sa fie mancat in primele ore de la trezire. Foarte putini dintre noi sunt constienti de faptul ca unele alimente au efecte negative daca sunt consumate pe stomacul gol.

Alimentele care te ajuta sa traiesti pana la adanci batraneti. Toti romanii trebuie sa le consume

Se stie deja ca o alimentatie sanatoasa insemna alimente bogate in substante nutritive si antioxidanti. Dar care sunt acestea. Iata zece alimente pe care trebuie sa le consumi daca vrei sa traiesti pana la adanci batraneti. Alimentele care te ajuta sa traiesti pana la adanci batraneti Lamaile Ele sunt printre cele cele mai recomandate alimente .

Alimentele care te imbatranesc fara sa intelegi de ce. De ce nu mai trebuie sa le consumi

Exista o serie de alimente care te imbatranesc fara sa intelegi de ce. Citeste in articolul de mai jos de ce nu mai trebuie sa le consumi. Pe langa o dieta nesanatoasa, alte motive pentru o imbatranire inainte devreme sunt expunerea la soare fara protectie, lipsa somnului, poluarea aerului, precum si tutunul. Aceste alimente te .

Alimentele care au grija de inima ta. Secretul lor, cunoscut prea putin printre romani

Alimentatia e foarte importanta pentru o minte si un trup sanatos. Cu totii am observat ca atunci cand organismul nu se simte bine, mintea nu poate sa functioneze corespunzator, iar concentrarea e din ce in ce mai grea. Ce trebuie sa consumi ca sa ai o inima sanatoasa? Este sugerat sa introduci alimentele de mai .

Legumele care trebuie consumate in sezonul rece. Sunt perfecte pentru imunitate

Odata cu venirea sezonului rece, legumele bogate in vitamine trebuie introduse in alimentatia de zi cu zi, pentru a pregati organismul pentru iarna. in continuare va prezentam cateva dintre legumele sanatoase care ajuta corpul in sezonul rece. Legumele care trebuie consumate in sezonul rece Sfecla Sfecla este una dintre cele mai sanatoase legume pe care .

Alerta meteo ANM. Cod galben in Romania de vant puternic. Zonele pe care trebuie sa le eviti

Alerta meteo. Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un cod galben de vant puternic in Romania. Astfel, vantul face ravagii in sase judete din tara. Care sunt localitatile, vedeti un pic mai jos, precum si cand expira avertizarea meteo. Cod Galben de vant puternic in maimulte judete din Romania. Cand expira Meteorologii Administratiei Nationale de .

Vaccinurile anti-Covid false, subiect de imbogatire: avertismentul Interpol pe care trebuie sa-l stii

La momentul actual, in niciun colt al mapamondului, nu exista un vaccin certificat si aprobat care sa fie administrat in masa impotriva noului coronavirus. Asta nu impiedica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )