Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alimentele nocive pe care trebuie sa le eviti. Toti romanii trebuie sa renunte la ele, imediat

Playtech Playtech,
Alimentele nocive pe care trebuie sa le eviti. Toti romanii trebuie sa renunte la ele, imediat

Ianuarie este luna dedicata celei mai populare promisiuni de dupa sarbatori: adoptarea unui stil de viata sanatos, inclusiv slabirea. Majoritatea oamenilor sunt de parere ca a manca sanatos inseamna sa consumi alimente cu un continut caloric scazut. Adevarat si nu prea, caci nu numai cantitatea conteaza, ci si calitatea produselor, cat si modul in care . continuă pe Playtech

Trucul lui Carmen Bruma pentru a slabi rapid dupa sarbatori. Greseala pe care o fac toti romanii

Sarbatorile ne-au adus multa voie buna, insa am intrat in noul an si cu cateva kilograme in plus. Carmen Bruma ne spune cum sa scapam de ele in timp record. Este vorba despre cinci reguli, la care se adauga un truc ce nu da gres niciodata. Festinul culinar s-a incheiat. Cum ne recapatam silueta? Trucul .

George Simion a facut anuntul de care se temeau toti romanii: Traim intr-o dictatura militara!

George Simion vine cu un anunt care ii ingrijoreaza si mai mult pe unii dintre romani. Ce declaratii socante face acesta? Am inceput sa traim intr-o dictatura militara! Ce se intampla in cazul redeschiderii scolilor din Romania? George Simion, declaratii surprinzatoare despre vremurile pe care le tram Liderul formatiunii AUR acuza militarizarea procesului de decizie .

Alimente pentru o viata lunga si sanatoasa. Toti romanii trebuie sa le consume, zilnic

Aceste alimente trebuie consumate pentru o viata lunga si sanatoasa. Toti romanii trebuie sa le consume, zilnic. Care sunt alimentele minune, vedeti in articolul de mai jos. Lista alimentelor benefice pentru organismul uman. Ar trebui consumate in fiecare zi Exista o serie de alimente ce ar trebui consumate in fiecare zi, atat de sanatoase sunt.

ANAF schimba regulile pentru toti romanii. Se intampla de luni pentru milioane de oameni

In baza unei Ordonante emise in vara, de la 11 ianuarie, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) are acces direct la toate informatiile cu privire la conturile din banci persoanelor fizice si firmelor, arata un document oficial ANAF. ANAF schimba regulile pentru toti romanii incepand de la 11 ianuarie,Registrul central electronic pentru conturi de plati .

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

Cand se mananca ciocolata, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac cu acest dulce

Ne inecam amarul in dulciuri. Un studiu facut in tara noastra arata ca vanzarile la ciocolata sunt din ce in ce mai mari. Pofta nebuna ascunde, insa, cateva aprobleme, spun psihologii. Chiar si asa, dulce ca mierea, cremoasa, cu alune sau amaruie, ciocolata este alegerea la indemana a multora atunci cand simt nevoia de un .

Alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Mihaela Bilic spune adevarul despre el

Desi pare a fi ireal, pentru a topi kilogramele este suficient sa faci un singur lucru. Mihaela Bilic iti spune care este alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Renunta la acest aliment pentru a slabi Daca ai incercat pana acum tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos .

Horoscop 7 ianuarie 2021. Zodia care trebuie sa aiba grija mare de sanatate chiar azi

Horoscop 7 ianuarie 2021. O zodie trebuie sa aiba grija mare de sanatate in aceasta zi. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru joi. Cat despre numerele norocoase ale zilei, acestea sunt 3, 5, 25, 38 si 45, in timp ce culorile care va pot influenta in bine sunt argintiu, mov si roz. Horoscop .

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

Se intampla la pompa si toti romanii trebuie sa fie atenti: te vizeaza direct daca ai masina pe benzina sau motorina

Pretul petrolului este la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni. Care este motivul si cum te afecteaza in mod direct daca ai masina. Pretul petrolului a urcat miercuri la cel mai ridicat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )