Libnet.ro
UNICEF

01:05

Leguma care are mai multa vitamina C decat citricele. Toti romanii trebuie sa o consume zilnic: Mancati din belsug

Playtech Playtech,
Leguma care are mai multa vitamina C decat citricele. Toti romanii trebuie sa o consume zilnic: Mancati din belsug

Da, ati citit bine! Exista o leguma care are mai multa vitamina C decat citricele. Medicii ne recomanda sa o consumam din belsug in fiecare zi. Ce leguma are mai multa vitamina C decat citricele Desi te-ai fi asteptat ca citricele sa fie alimentele cu cel mai mare continut de vitamina C, iata ca lucrurile . continuă pe Playtech

Leguma care are mai multa vitamina C decat lamaile. Mihaela Bilic: E campion! Pentru ca suntem in pandemie, mancati din belsug

Cand spunem vitamina C, ne gandim, adesea, la citrice, in special la lamai. Adevarul este, insa, ca nu lamaile sunt cele mai bogate in vitamina C, ci o planta la care nici nu ne gandeam. Important este sa mancam in cantitati considerabile, pentru a avea efect si a ne intari imunitatea.

Leguma care imbogateste toti fermierii romani. Un barbat s-a intors de la munca din Italia doar pentru a o cultiva

Daca cei mai multi agricultori se plang de recolte slabe anul acesta, este bine de stiut ca fermierii romani care au ales sa cultive aceasta leguma se imbogatesc. Un barbat chiar s-a intors de la munca din Italia doar pentru a pune aceasta afacere pe picioare! Usturoiul, leguma care imbogateste fermierii romani in timp ce .

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Alimentul care va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma pentru ca e ieftin, dar nu stiu cat rau le face, de fapt

Schimbare importanta in industria alimentara din Romania! Un aliment va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma, insa habar nu au cat rau le poate face. Mai multe alimente, interzise in Romania Un proiect de lege al senatorului USR Adrian Wiener a trecut de Camera Deputatilor si prevede schimbari importante in industria alimentara din .

intoarcerea la origini: de ce se vand mai bine vinilurile decat CD-urile

In primele sase luni ale lui 2020, s-a observat o schimbare de comportament pe piata muzicii. in premiera in ultimele peste trei decenii, veniturile din vanzarea de viniluri au fost mai mari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )