Libnet.ro
UNICEF

08:45

Se scumpesc alimentele! Pe ce produse dam mai multi bani. Vesti proaste pentru milioane de romani

Playtech Playtech,
Se scumpesc alimentele! Pe ce produse dam mai multi bani. Vesti proaste pentru milioane de romani

Vesti proaste pentru milioane de romani: anul 2021 vine cu scumpiri in lant. Dupa scumpirile tigarilor, a carburantului si a electricitatii, acum se scumpesc si alimentele. Este cea mai proasta veste dupa un an greu, pus in genunchi de pandemia de covid. Se scumpesc alimentele in 2021 Din pacate, fermierii romani au facut o marturisire . continuă pe Playtech

LIDL anunta o scumpire noua in 2021. Pe ce vor plati romanii mai multi bani la casa

Vesti proaste pentru clientii LIDL Romania: lantul de magazine anunta scumpiri noi in 2021. Este vorba de o taxa noua care intra in vigoare de azi, 2 ianuarie 2021. Pe ce vor plati romanii mai multi bani? Veti afla, in continuare, in randurile de mai jos. LIDL anunta scumpiri noi in 2021 Lantul de magazine .

Incredibil! Mai multi medici romani au refuzat sa se vaccineze. Ce a spus Virgil Musta: e halucinant

Vacccinul anti-COVID-19 este un subiect sensibil in lume, cu atat mai mult in Romania, unde multi nu il privesc deloc cu ochi buni. Printre cei care nu doresc antidotul se afla si oameni de specialitate. Ce a spus Virgil Musta despre medicii care au refuzat sa se vaccineze? Virgil Musta, despre medicii care au refuzat .

Mai multi artisti independenti cer primarului Nicusor Dan sa ii includa in schema de ajutor pentru sectorul cultural

Mai multi artisti independenti cer primarului Nicusor Dan, printr-o petitie publicata de MUZE - Asociatia pentru Teatru, Film, Muzica si Dans, sa ii includa in schema de ajutor pentru sectorul cultural.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )