Libnet.ro
UNICEF

15:46

Amenzi si de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc, daca nu au asa ceva montat in apartemant

Playtech Playtech,
Amenzi si de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc, daca nu au asa ceva montat in apartemant

Statul la bloc vine si cu numeroase obligatii pe care cei care stau la casa nu le au. Una dintre ele are ca termen limita 2020 si ar trebui sa fii foarte atent, ca sa nu fii pasibil de. continuă pe Playtech

Guvernul britanic vrea sa introduca carantina obligatorie pentru cei care sosesc din strainatate

Guvernul britanic are in vedere sa introduca carantina obligatorie pentru cei sositi din strainatate in Regatul Unit, potrivit informatiilor de sambata din presa britanica, in ciuda presiunii crescute pentru a relaxa restrictiile impuse de lupta contra coronavirusului, scrie AFP.

Amnistie fiscala adoptata pentru cei care isi achita principalul pana la 15 decembrie Patru tipuri de facilitati

Guvernul a aprobat amnistia fiscala propusa de Ministerul Finantelor pentru dobanzi, penalitati si alte accesorii datorate de cei care vor achita principalul restantelor pana la data de 15 decembrie 2020, se arata intr-un comunicat de presa al autoritatilor.

Decizia pentru cei care au cont sau card bancar. Ce trebuie sa stii despre cea mai utila hotarare a Guvernului

Aceste vremuri dificile au venit si cu o veste mare si importanta pentru romani. Statul a inceput sa se digitalizeze. Cel mai nou anunt vine ca o reala gura de aer. Cel mai recent anunt al.

Impozit redus cu pana la 50% pentru cei care au redus chiriile

Guvernul a aprobat o prevedere care da posibilitatea autoritatilor locale de a reduce impozitul anual pe cladiri pana la 50%, in situatia in care proprietarii fac dovada ca au redus, la randul lor, chiriile pentru locatarii imobilelor respective, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Decizia ii vizeaza in special pe proprietarii de spatii comerciale unde activitatea a fost sistata.

Ghid pentru romanii care stau in izolare. Cum trecem cu bine peste aceasta perioada

Pandemia de coronavirus poate lasa urme adanci asupra psihicului nostru, avertizeaza medicii. Restrictiile, stilul de viata complet dat peste cap si frica de infectare pot avea efecte nedorite.

Orban, intrebat daca vor exista sanctiuni pentru cei care nu poarta masca: Cu siguranta va exista in timp o sanctiune

Premierul Ludovic Orban anunta ca va exista in timp o sanctiune pentru cei care nu vor respecta regula privind obligativitatea purtarii mastii dupa data de 15 mai, el spunand ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca sa poate masca de protectie, iar angajatori sa le asigure salariatilor.

VIDEO Buzoianul amendat pentru c-a baut un suc in fata magazinului: Pentru cei care au patit ca mine este justificata decizia Curtii Constitutionale

Autoritatile anunta ca cetatenii care incalca restrictiile vor fi amendati in continuare, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca sanctiunile asprite prin ordonanta data de guvern pe 1 aprilie sunt ilegale. Cine a apucat sa le plateasca, insa, va trebui sa dea statul in judecata ca sa-si recupereze banii. Parerile oamenilor sunt impartite.

Tablete de 150 milioane lei pentru elevii din mediile defavorizate

Ministerul Educatiei ofera, dupa multe promisiuni si discutii, prima veste buna pentru elevii care nu aveau acces la predarea online. Guvernul a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020.

150 de milioane de lei pentru dispozitive electronice destinate elevilor din medii defavorizate

Ministerul Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de dispozitive e.

Ministerului Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de tablete conectate la internet

Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020. Banii vor fi utilizati pentru achizitia de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate. Criteriile de repartizare vor fi stabilite prin ordin de ministru, in baza propunerilor unitatilor de invatamant preuniversitar de stat.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )