Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi fabuloase pentru cei care fumeaza langa copii: unde a fost introdusa noua lege

Playtech Playtech,
Amenzi fabuloase pentru cei care fumeaza langa copii: unde a fost introdusa noua lege

Cele mai noi victime ale fumatului sunt copiii care petrec timp langa parintii lor pe parcursul unor drumuri mai lungi, in masina. Acea forma de fumat pasiv este foarte perciuloasa pentru. continuă pe Playtech

S-a adoptat proiectul care aduce amenzi mari pentru cei care nu-si declara animalele de companie la Primarie

Locuitorii Capitalei care detin animale vor trebui sa le declare autoritatilor, riscand altfel o amenda intre 500 si 1. 000 de lei. Proiectul a fost adoptat azi de catre Consiliul Primariei Bucuresti cu o larga majoritate.

Amenzi uriase pentru posesorii de animale. Ce trebuie sa declari la stat in cel mai scurt timp

Vesti noi pentru posesorii de animale! Statul le va da amenzi cuprinse intre 500 si 1. 000 de lei, daca proiectul va fi aprobat. Ce trebuie sa declare imediat la stat? Amenzi usturatoare pentru posesorii de animale Primaria Capitalei doreste sa demareze un proiect care ii vizeaza pe posesorii de animale. Cine va refuza sa declare .

Proiect: Salariul minim pentru cei cu studii superioare creste la 2.620 lei (DOCUMENT)

Ministrul Muncii a publicat proiectul de Hotarare care prevede cresterea salariului minim cu 100 de lei net. Astfel, potrivit proiectului, anul viitor ar putea creste salariul minim brut la 2262 lei. Pentru cei cu studii superioare va creste la 2. 620 lei.

Barbat din Baia Mare, umilit de prietenii lui. A fost filmat si pus pe internet. Ce ii faceau cei care il batjocoreau

Un barbat din Baia Mare a fost umilit chiar de cei pe care ii numea prieteni. Agresorii l-au filmat si au pus imaginile video socante pe internet. Filmuletul a determinat in cele din urma deschiderea unei anchete. Cum s-a petrecut totul si ce i-au cerut prietenii barbatului din Baia Mare sa faca? Un barbat din .

Volkswagen spune ca nu cauta alternative pentru uzina care trebuia construita in Turcia

Un oficial al Volkswagen spune ca grupul nu cauta in mod activ alternative pentru uzina care initial ar fi trebuit sa fie construita in Turcia, dar a fost pusa in asteptare. Declaratia a fost facuta de un oficial al companiei citat de Reuters) si pare sa dea dreptate zvonurilor care spuneau ca germanii asteapta sa vada cum evolueaza situatia cu ofensiva turca in Siria, fiindca vor sa faca uzina tot la Manisa, in Turcia.

Primaria Oradea ii va supraimpozita pe cei care se incalzesc cu lemne. Ce patesc oradenii care nu-si curata spatiul verde

Oradenii care se incalzesc cu carbune, lemne sau peleti, dar care au retele de termoficare sau de gaz trase pe strada, risca sa fie supraimpozitati de anul viitor cu 50%. Pentru cei care nu isi intretin spatiul verde, municipalitatea va curata locul, dar va da proprietarilor factura serviciilor.

Cazuri in care condamnatii eliberati prin recursul compensatoriu au recidivat. Cum reactioneaza cei care au votat legea

Peste 21. 000 de detinuti au fost eliberati din inchisori in ultimii doi ani, ca urmare a legii recursului compensatoriu. Printre ei s-au numarat violatori, pedofili si criminali. Multi au recidivat si au ajuns din nou in spatele gratiilor. in momentul in care li s-a prezentat situatia, cei care au votat legea s-au balbait sau au .

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )